3-2 από τον Μεσσηνιακό οι Γυναίκες μας στην Καλαμάτα !!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας στην Καλαμάτα γνωρίζοντας την ήττα από τον Μεσσηνιακό με 3-2 σετ. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 και 2-1 σετ κερδίζοντας και τα δύο σετ στην κόντρα αλλά δεν είχε την διαύγεια στα σημεία που έπρεπε για να επιβάλλει τον ρυθμό της και να πάρει τη νίκη. Έτσι πήρε μόνο έναν βαθμό, που είναι βέβαια σημαντικός αλλά σε αφήνει με την πίκρα ότι μπορούσες να πάρεις κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Κρατάμε το ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, κάτι και που είναι ο αρχικός μας στόχος και συνεχίζουμε, γνωρίζοντας ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο, τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (23-25, 25-17, 27-29, 25-18, 16-14) ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Σουρή): Ραμούνδου, Βακάλογλου, Γκατέλι, Γρίβα, Σωτηρίου, Αναγνώστου, Μπούκουρα (λίμπερο), Κουτσοβίτη, Κωνσταντοπούλου. ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Τσιγαρίδα, Κατρή, Βασιλειάδη, Παπαδάκη, Καλιαφεντάκη, Κατραμάδου, Υφαντή (λίμπερο), Γιαννίκη (λίμπερο), Παναγοπούλου, Στρατίκη, Κετρόι, Βακαλοπούλου, Αντωνίου, Βασιλείου.

Share this Post