Με νίκη έκλεισαν τη χρονιά οι Γυναίκες μας !!!

Με νίκη έκλεισαν την χρονιά οι Γυναίκες μας επικρατώντας της Αργυρούπολης με 3-2 σετ. Η ομάδα μας αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερη της μέρα απέναντι σε μία πολύ αξιόμαχη αντίπαλο κατάφερε να διατηρήσει το σερί των νικών της και να σκαρφαλώσει προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Κρατάμε την ανατροπή τόσο στα σετ όσο και στο tie break με διπλό ματς μπολ της αντιπάλου μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας μετά την διακοπή των γιορτών διεκδικώντας ότι καλύτερο!! Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας έχει κληρωθεί στο Κύπελλο με τις Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας που βρίσκονται στην πρώτη θέση της Pre League σε αγώνα που λογικά θα διεξαχθεί στις 11/1 στο γήπεδο μας, ενώ επόμενος αντίπαλος μετά τις γιορτές για το πρωτάθλημα είναι ο Ηρακλής Κηφισιάς.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-2 (17-25, 25-22, 25-22, 14-25, 17-15)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βακαλοπούλου, Κατρή, Καλιαφεντάκη, Κατραμάδου, Παπαδάκη, Τσιγαρίδα, Υφαντή (λίμπερο), Γιαννίκη (λίμπερο), Στρατίκη, Βασιλειάδη, Παναγοπούλου, Βασιλείου, Αντωνίου, Χαραλάμπους.

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Αρβανίτη, Πάτα, Μπαλάσκα, Αθανασοπούλου, Βελούδου, Αγγελοπούλου, Καλογεροπούλου (λίμπερο), Παπαγεωργίου, Γούλα, Καπάτου.

Share this Post