Ποδαρικό στο πρωτάθλημα με νίκη, και δεύτερη θέση για τις Γυναίκες μας !!!

Με νίκη μπήκαν στο πρωτάθλημα για το 2020 οι Γυναίκες μας, επικρατώντας, σε παιχνίδι εκτός έδρας, του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ. Με αυτή τους τη νίκη οι Γυναίκες ανέβηκαν, με το κλείσιμο του πρώτου γύρου, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση κρατώντας από την αρχή προβάδισμα στο σκορ, με εξαίρεση το τρίτο σετ που βρέθηκε πίσω με 20-17 αλλά κατάφερε με ανατροπή να το κερδίσει και να πάρει έτσι τους τρεις βαθμούς. Πολλά μπράβο στα κορίτσια μας που ξεπέρασαν μικροτραυματισμούς και ασθένειες που είχαν μέσα στο διάστημα των εορτών και ξεκίνησαν τη νέα χρονιά όπως τελείωσαν την προηγούμενη. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας απέναντι στην τρίτη στη βαθμολογία ΓΕ Ηρακλείου το Σάββατο που μας έρχεται στην έδρα μας.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (20-25, 18-25, 22-25)

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Κοσμάς): Παναγοπούλου, Γιαννακοπούλου, Βλασερού, Μανίκα, Αλεξοπούλου, Νικολογιάννη, Τριγωνίδου (λίμπερο), Πολίτη (λίμπερο), Κουσούλη, Ζαρκαδούλα, Γαλανοπούλου,Νάνου.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Βασιλειάδη, Παναγοπούλου, Τσιγαρίδα, Στρατίκη, Κατραμάδου, Υφαντή (λίμπερο), Γιαννίκη (λίμπερο), Παπαδάκη, Βασιλείου, Καλιαφεντάκη, Αντωνίου, Κετρόι.

Share this Post