Ήττα στην Κρήτη για τις Γυναίκες μας !!

Δεν τα κατάφεραν στην Κρήτη οι Γυναίκες μας γνωρίζοντας την ήττα από την ΑΘΛΕΣΗ με 3-1 σετ. Η ομάδα μας βρέθηκε σε άσχημη μέρα σε σέρβις και υποδοχή έχοντας και μεγάλο αριθμό ατομικών λαθών σε κάθε σετ. Δεν μπόρεσε έτσι, με εξαίρεση το τρίτο σετ, να κοντράρει μία ομάδα που έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι παλεύοντας κάθε του πόντο.

Ήταν η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα μας δεν πήρε κάποιον βαθμό σε παιχνίδι, κάτι που μας έχει πειράξει όλους. Από την άλλη τα κορίτσια μας μέχρι τώρα έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία διατηρώντας, παρά την ήττα, την δεύτερη θέση στην βαθμολογία, στην πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η ήττα από μία ισάξια ομάδα σε παιχνίδι εκτός έδρας να θεωρείται έκπληξη.

Επόμενο παιχνίδι για τις Γυναίκες μας απέναντι στον Μεσσηνιακό, το Σάββατο που μας έρχεται.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΘΛΕΣΗ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (25-19, 25-23, 19-25, 25-14)

ΑΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης): Μανωλάκη, Κογεράκη, Δρακάκη, Ρουμπάκη, Μανάι, Μαυρέα, Μασέλη (λίμπερο), Γαραζανάκη (λίμπερο), Κτιστάκη, Κατσαμποξάκη, Ζάικου, Καλουτσάκη, Νοικοκυράκη.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Καλιαφεντάκη, Τσιγαρίδα, Παναγοπούλου, Κατρή, Βασιλειάδη, Κατραμάδου, Υφαντή (λίμπερο), Κετρόι (λίμπερο), Αντωνίου, Παπαδάκη, Στρατίκη, Βασιλείου, Γιαννίκη.

Share this Post