Ήττα στην Καλαμάτα από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα για τις Γυναίκες μας !!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας χθες το απόγευμα απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμάτας γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα μας αν και μπήκε καλά στο παιχνίδι δεν είχε την ανάλογη συνέχεια μη καταφέρνοντας να βρει λύσεις στο πολύ καλό σέρβις του αντιπάλου της. Έτσι γνώρισε δίκαια την ήττα και ουσιαστικά έδωσε στον Απόλλωνα το δικαίωμα να πανηγυρίσει πρόωρα το πρωτάθλημα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας κρατώντας τον αρχικό μας στόχο του να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι,γνωρίζοντας ότι αυτό που ήδη έχουμε καταφέρει είναι τεράστιο για μία νεοφώτιστη ομάδα με την φιλοσοφία μας.

Πάμε για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα θέλοντας το γήπεδο μας γεμάτο, και τον τρόπο που παίζουμε να βελτιώνεται συνεχώς! Επόμενος αγώνας απέναντι στην Μεσσαρά το Σάββατο που μας έρχεται στο γήπεδο μας. Ελάτε να στηρίξετε τα κορίτσια μας!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-17, 25-17, 25-18)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μυτσκίδης): Αποστολοπούλου, Κόλλια, Μουρατίδη, Καραμούντζου, Καρακύκλα, Κορακιανίτη, Γάκη (λίμπερο), Δεδούση (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Τσιγαρίδα, Καλιαφεντάκη, Κατρή, Βασιλειάδη, Παναγοπούλου, Στρατίκη, Υφαντή (λίμπερο), Γιαννίκη (λίμπερο), Παπαδάκη, Κατραμάδου, Αντωνίου, Βασιλείου, Κετρόι.

Share this Post