Δεν τα κατάφεραν στην Πετρούπολη οι Γυναίκες μας !!!

Δεν τα κατάφεραν στην Πετρούπολη οι Γυναίκες μας γνωρίζοντας την ήττα από την τοπική ομάδα με 3-1 σετ. Υποχώρησαν έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε άνευρη σε αυτόν τον αγώνα παρ’ ότι δεν ήταν σε κακή μέρα αγωνιστικά και δεν πήρε ότι θα μπορούσε από το παιχνίδι. Έχασε σχετικά εύκολα το πρώτο και το τρίτο σετ χωρίς να τα παλέψει από την μέση και μετά, πήρε εύκολα το δεύτερο, ενώ στο τέλος δεν είχε το καθαρό μυαλό για να πάει το παιχνίδι στο tie-break διεκδικώντας τη νίκη.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι εντός έδρας απέναντι στον ουραγό Βύρωνα προσπαθώντας να διατηρήσουμε το καλό μας εντός έδρας πρόσωπο και να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο στα τρία τελευταία μας εντός έδρας παιχνίδια δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του στα κορίτσια μας και την προσπάθεια που έχουν κάνει.

Τα σετ και συνθέσεις των ομάδων:

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (25-18, 12-25, 25-16, 25-23)

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αποστολογιωργάκης): Χρυσοσπάθη, Κοτσαμπά, Παπαδάκη, Δημητροπούλου, Κατσιμπούλα, Ευθυμιάδη, Καραγρηγορίου (λίμπερο), Σκλιβανίτη, Σιμιτζή.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Τσιγαρίδα, Καλιαφεντάκη, Στρατίκη, Παπαδάκη, Κατρή, Γιαννίκη (λίμπερο), Υφαντή (λίμπερο), Παναγοπούλου, Αντωνίου, Βασιλείου, Κετρόι, Κατραμάδου.

Share this Post