Ζευγάρωσαν τις νίκες οι Κορασίδες μας !!! Τα αποτελέσματα των τμημάτων μας !!

Ζευγάρωσαν τις νίκες οι Κορασίδες 1 και 2 επικρατώντας των ΑΕ ΑΓ Παρασκευής και ΑΕ Γκράβας αντίστοιχα, ενώ Νεάνιδες, Παίδες και Έφηβοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στους αντιπάλους τους γνωρίζοντας ήττες με 3-0 σετ. Αναλυτικά :

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν το Σάββατο οι Κορασίδες μας επικρατώντας εύκολα με 3-0 σετ απέναντι σε μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Η βελτίωση ήταν εμφανής σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στην Γκράβα.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3-0 (25-12, 25-11, 25-12)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κουτάκου, Λουκογεωργάκη, Λάτος, Μωχάμεντ, Σούρδα, Σαρίτα, Δόγανη, Αχμέτι.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Η ομάδα μας έκανε το 2 στα 2 απέναντι στην Γκράβα παίζοντας αρκετά καλό βόλει με εξαίρεση το δεύτερο σετ το οποίο και κατέληξε στον αντίπαλο μας.

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (Γκάνια) : Καναβούρα, Πέρλεσι, Αναγνωστέλλου Μ., Κανελοπούλου, Αγγελοπούλου, Σινγκ, Κορκολή, Αναγνωστέλλου Κ. (λίμπερο).

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι οι Νεάνιδες μας γνωρίζοντας δίκαια τη νίκη από έναν καλύτερο αντίπαλο. Σκοπός του τμήματος αυτού βέβαια έχουμε πει ότι είναι να πάρουμε παιχνίδια και να βελτιωθούμε μέσα από αυτά αλλά καλό είναι σε αυτά τα παιχνίδια να είμαστε ανταγωνιστικοί.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟΝ ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ 0-3 (14-25, 13-25, 19-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Λουκογεωργάκη, Σωτηροπούλου, Σούρδα, Μωχάμεντ, Γλυνού, Δόγανη, Κουτάκου, Λάτος, Σαρίτα, Καυκιά, Τζαφάι (λίμπερο).

ΠΑΙΔΕΣ

Πάλεψαν το τρίτο σετ οι παίδες μας αλλά δεν τα κατάφεραν στη Χαλκίδα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα πάντως βελτιώνεται σταθερά και σύντομα θα φανούν και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.

ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΌΚΗΠΩΝ 3-0 (25-18, 25-11, 25-23)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Παπαδόπουλος): Ντοράτσι, Καρακούκας, Μεγάλης, Φωτιάδης, Βαρθαλίτης, Σιδέρης, Θέμελης, Περάι, Κατσιγιάννης.

ΕΦΗΒΟΙ:

Την ήττα με 3-0 γνώρισαν οι Έφηβοι μας από τους περσινούς πρωταθλητές Εφήβων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-11, 25-11, 25-8)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Παπαδόπουλος): Πέλο, Ντε Σαγκούν, Κεχρής, Σαραντόπουλος, Παπαδάκης, Κιούπης, Μεγάλης, Καρακούκας, Ντοράτσι, Ραφαηλίδης, Θέμελης, Περάι.

Share this Post