3-1 την ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ οι Γυναίκες στο ξεκίνημα της Α2 (λίγο πριν το κλείσιμο) !!!

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η ομάδα μας των Γυναικών επικρατώντας της ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ με 3-1 σετ στο ξεκίνημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Τα κορίτσια μας με πολύ καλό σερβίς και πλουραλισμό στην επίθεση έκαναν πολύ καλό παιχνίδι επιβάλλοντας από νωρίς τον ρυθμό τους.

Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο σετ, το οποίο είχε μεγάλες ανατροπές, που παρά τα δύο ματς μπολ που είχαμε κατέληξε στην αντίπαλο μας. Η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού είχαμε απέναντι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική που πάλευε τις όλες τις φάσεις. Πολλά μπράβο στα κορίτσια μας που αν και ουσιαστικά είναι μία καινούργια ομάδα, έχουν αρχίσει και παίζουν σαν να είναι χρόνια μαζί! Καλή συνέχεια (ελπίζουμε να υπάρξει) στην ομάδα της Πάτρας και τους ανθρώπους της.

Το άσχημο είναι ότι οι αθλητικές δραστηριότητες σταματάνε ξανά λόγω covid, με αβέβαιο τόσο το μέλλον του πρωταθλήματος όσο και του αθλήματος μας. Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και να είμαστε γρήγορα πίσω στα γήπεδα.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ 3-0 (25-13, 25-11, 29-31, 25-20)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κατρή, Βασιλείου Λ., Παναγοπούλου, Σταγιά, Τζήμα, Τριανταφυλλίδου, Κοντραφούρη (λίμπερο), Παπαδάκη, Καυκιά, Βασιλείου Ε., Σωτηροπούλου, Καλλιακούδα, Κουσαθανά (λίμπερο).

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Καγιαλλή): Καραμούντζου, Υφαντή, Γαλάνη, Παπαλάμπρου, Πατακοπούλου, Μπαγκλέση, Λιάκου (λίμπερο), Σκούνα, Δουραμάνη, Σούλη, Δέμη, Πέππα, Φαλτσέτα, Ζήκου (λίμπερο).

Share this Post