“ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ” Η ομάδα της γειτονιάς μας ετοιμάζεται για την τρίτη της χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών !!!

Η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων, η ομάδα μας, ετοιμάζεται να διανύσει τον τρίτο της χρόνο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Ανόδου της από την Β’ Εθνική (2018-2019) και την κατάληψη της τιμητικής τρίτης θέσης στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία (2019-2020), την χρονιά που μας πέρασε (2020-2021) έπαιξε μόλις έναν αγώνα, ο οποίος ήταν και νικηφόρος, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας. Έτσι η νέα αγωνιστική περίοδος 2021-2022 την βρίσκει πάλι στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, μοναδική ομάδα γειτονιάς εκπρόσωπο του Δήμου μας σε μεγάλη κατηγορία βόλεϊ.

Εκτός της επιτυχημένης πορείας μας στις Γυναίκες ο σύλλογος μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα ανάπτυξης του, απασχολώντας μεγάλο αριθμό παιδιών στις Ακαδημίες του με καλές πορείες στα πρωταθλήματα υποδομών και πάντα ανταγωνιστικές ομάδες. Είναι άλλωστε κύριο μέλημα του σιγά σιγά αυτά τα παιδιά να στελεχώνουν την Γυναικεία ομάδα.

Στη νέα χρονιά, που ελπίζουμε να περάσουμε στα γήπεδα, θέλουμε τους φίλους της ομάδας κοντά μας, τόσο αυτούς που μας ακολουθούν από την αρχή της πορείας μας, όσο και νέους που θέλουν να έρθουν τώρα κοντά μας και να μας ακολουθήσουν στο ταξίδι μας. Η ΑΕ Αμπελοκήπων είναι η ομάδα της γειτονιάς μας και χρειάζεται την στήριξη όλων σας !!!

Το ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα χρονιά έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε για τα νέα της ομάδας μας από το site μας https://www.aeavolleyball.gr/ από τη σελίδα μας στο fb https://www.facebook.com/aeavolleyball.gr και από το instagram https://www.instagram.com/aeavolleyball2000/

# Στη φώτο βλέπουμε την ομάδα Γυναικών της χρονιάς 2020-2021 με τον Πρόεδρο της ομάδας Απόστολο Καυκιά (πάνω αριστερά) και τον Προπονητή της Νίκο Λιγνό.

Share this Post