Θετικά δείγματα από τους Άνδρες μας παρά την ήττα στο Κύπελλο !!

Το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι μετά την περσινή διακοπή για την πανδημία έδωσαν χθες το βράδυ οι Άνδρες μας για τον θεσμό του Κυπέλλου. Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις και ανατροπές στο σκορ γνώρισαν την ήττα με 3-1 σετ από τον Οδυσσέα Αμαρουσίου και αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης. Η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες να φύγει με καλύτερο αποτέλεσμα από το γήπεδο της Κοκκινιάς αφού είχε το προβάδισμα στο σκορ σε αρκετές στιγμές του αγώνα και μάλιστα με μεγάλες διαφορές αλλά δεν κατάφερνε να το διατηρήσει. Παρουσίασε παρ’ όλα αυτά ένα αρκετά καλό πρόσωπο αν και έχει πολύ λίγο χρόνο στο γήπεδο με το συγκεκριμένο σχήμα και έδειξε πως θα είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στον Οδυσσέα του αμπελοκηπιώτη προπονητή Γιάννη Δημητρίου!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (25-20, 26-28, 26-24, 26-24)

ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Δημητρίου): Αραμπατζής, Βανδαράκης, Γαβαλάς, Γεωργίου, Καλογερόπουλος, Κολοβός, Κώτσος, Νόστιμος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Παπαιωάννου, Χρέππας, Ψάρρης.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σβαρνιάς, Τριπολιτσιώτης, Παντελούκας, Νικολάου, Μιχόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σαραμαντάς (λίμπερο), Γραββάνης, Καρανικολάου, Πανδής, Καραμητσάς, Παναγιωτίδης, Καλιμπούσο, Τοκέρο (λίμπερο).

Share this Post