Εβδομάδα με ήττες για τα τμήματα μας !!! Μαθαίνουμε και συνεχίζουμε !!!

Δεν τα κατάφεραν τα αναπτυξιακά μας τμήματα αυτή την εβδομάδα γνωρίζοντας ήττες στα πρωταθλήματα τους. Και ίσως να ήταν αναμενόμενες ήττες από αντιπάλους φαινομενικά καλύτερους από εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι νιώθουμε καλά με αυτές. Ειδικά όταν τα παιδιά με την απόδοση τους δείχνουν πως μπορούν να πετύχουν περισσότερα. Θα μάθουμε λοιπόν όσα μπορούμε από αυτές και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι ώστε να έχουμε διαφορετική αντίδραση σε παρόμοιες καταστάσεις.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Οι Κορασίδες μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση με το φαβορί του ομίλου μας για την πρώτη θέση, πήραν το δεύτερο σετ, είχαν την ευκαιρία να πάρουν και το τρίτο αλλά δεν είχαν την υπομονή και την πνευματική διαύγεια που χρειάζονται τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας και περιμένουμε από τα παιδιά μας να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση με εξίσου καλές εμφανίσεις.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” 1-3 (15-25, 25-20, 20-25, 14-25).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σαρίτα, Λουκογεωργάκη, Αναγνωστέλλου Μ., Πέρλεσι, Καναβούρα, Αγγελοπούλου, Αναγνωστέλλου Κ. (λίμπερο), Κασαπίδη, Σκαφίδα, Μπινιάρη, Λιβιεράτου, Καυκιά (λίμπερο).

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Η ομάδα μας πάλεψε το παιχνίδι απέναντι σε μία από τις δυνατές ομάδες του ομίλου, αλλά παρότι βρισκόταν και στα τρία σετ κοντά στο σκορ (ιδιαίτερα στο πρώτο σετ που είχε και την ευκαιρία να το κερδίσει) στο τέλος των σετ δεν ήταν αρκετά ψύχραιμη ώστε να πάρει κάτι παραπάνω και να διεκδικήσει τη νίκη. Πιστεύουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και θα διεκδικήσουμε όπως και στις κορασίδες μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ 0-3 (28-30, 22-25, 16-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Λάτος, Λουκογεωργάκη, Σούρδα, Μωχάμεντ, Παπαβασιλείου, Χιωτίνη, Αναγνωστέλλου Κ. (λίμπερο), Πέρλεσι (λίμπερο), Τσεμπελή, Σαρίτα, Αγγελοπούλου, Καναβούρα, Αναγνωστέλλου Μ., Κανελλοπούλου.

ΕΦΗΒΟΙ

Δεν τα κατάφεραν οι Έφηβοι απέναντι στον Φοίβο Μελισσίων γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση χωρίς να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι απέναντι σε μία καλύτερη ομάδα. Συνεχίζουμε με στόχο την βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-13, 25-10, 25-9)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Παπαδόπουλος): Κεχρής, Πέλο, Μαδένλογλου, Μπουζούκης, Ραφαηλίδης, Φωτιάδης, Μεγάλης (λίμπερο), Τσελίκης.

Share this Post