Σούπερ Νεάνιδες 1-3 την Ένωση Βύρωνα!!! Το πάλεψαν οι Έφηβοι!!

Μεγάλη νίκη πέτυχαν χθες το βράδυ οι Νεάνιδες επικρατώντας της Ένωσης Βύρωνα, ενώ οι Έφηβοι αν και πάλεψαν δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό από την Κηφισιά.

Νεάνιδες

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιήσαν χθες οι Νεάνιδες μας παίρνοντας το τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία από τις δυνατές ομάδες του ομίλου. Επικρατώντας της Ένωσης Βύρωνα με 3-1 σετ έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό για επίπεδο Νεανίδων με ωραίες φάσεις και από τις δύο πλευρές. Η ομάδα μας με εξαίρεση το τρίτο σετ που έκανε αρκετά λάθη, παρουσιάστηκε στο γήπεδο αποφασισμένη για τη νίκη και ξέροντας τι να κάνει για να την πετύχει.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (19-25, 21-25, 25-22, 16-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Λάτος (λίμπερο), Χιωτίνη, Λουκογεωργάκη, Σούρδα, Παπαβασιλείου, Μωχάμεντ, Τσέμπελη, Σαρίτα, Αγγελοπούλου, Αναγνωστέλου Μ., Πέρλεσι, Καναβούρα, Κανελλοπούλου, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

Έφηβοι

Το πάλεψαν οι Έφηβοι μας απέναντι στην ομάδα της Κηφισιάς αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμούς από το παιχνίδι. Κομβικό ήταν το πρώτο σετ στο οποίο η ομάδα μας έχασε στις λεπτομέρειες με 25-23!

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 0-3 (23-25, 13-25, 20-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Παπαδόπουλος): Κεχρής, Πέλο, Μαδένλογλου, Μπουζούκης, Ραφαηλίδης, Φωτιάδης, Μεγάλης (λίμπερο), Τσελίκης.

Share this Post