Εντός έδρας ήττα για τις Γυναίκες μας με 3-2 από την Αργυρούπολη!!!

Την δεύτερη τους ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισαν χθες οι Γυναίκες μας από την ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ με 3-2 σετ. Η ομάδα μας κατέκτησε το πρώτο σετ παίζοντας αρκετά καλό βόλεϊ, αλλά στη συνέχεια έριξε την απόδοση της δίνοντας στον αντίπαλο το προβάδισμα με 2-1 σετ. Γύρισε το παιχνίδι με ένα καταπληκτικό τέταρτο σετ με εντελώς διαφορετικό σχήμα αλλά δεν άντεξε στο πέμπτο ώστε να κατακτήσει και τη νίκη. Είχαμε βέβαια όλο αυτό το διάστημα κάποια προβλήματα τραυματισμών που μας ακολούθησαν και στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά έχουμε μάθει να παλεύουμε σε κάθε δοσμένη κατάσταση και να μην ψάχνουμε για δικαιολογίες. Άλλωστε τα κορίτσια που μπήκαν σαν αλλαγή έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και οδήγησαν την ομάδα στην ανατροπή. Εννοείται ότι πάντα παίζουμε για τη νίκη και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μας στενοχωρεί, αλλά δεν μπορούμε με τίποτα να πούμε ότι δεν παλέψαμε, κάτι και που αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο. Υπομονή από όλους και τα αποτελέσματα θα έρθουν!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-3 (25-19, 18-25, 20-25, 25-13, 7-15)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Κατρή, Παπαδάκη, Καιμάκη, Τριανταφυλλίδη, Σταγιά, Κοντραφούρη (λίμπερο), Υφαντή (λίμπερο), Χιωτίνη, Κωτούλα, Λάτος, Καυκιά, Κουσαθανά, Τζήμα.

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Νίκα, Ευθυμιοπούλου, Βελούδου, Αγγελοπούλου, Ιωάννου, Κυπαρίσση, Μαθιουδάκη (λίμπερο), Βακάλογλου, Νικολοπούλου,

Share this Post