Μεγάλη νίκη για τους Άνδρες μας!!! 3-2 το Παγκράτι!!!

Μεγάλη νίκη πραγματοποίησαν χθες οι Άνδρες μας επικρατώντας του ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ με 3-2 σετ. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με διάθεση και πάθος, κατακτώντας σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ παίζοντας πολύ όμορφο βόλεϊ. Στη συνέχεια ο αντίπαλος μας με αλλαγές στο σχήμα ανέβασε την απόδοση του καταφέρνοντας να γυρίσει το παιχνίδι και να πάει το παιχνίδι σε πέμπτο σετ. Εκεί μίλησε η ψυχή των παικτών μας που κυνηγώντας κάθε μπάλα κατάφεραν να πάρουν το σετ και τη νίκη!! Η ομάδα μας με αυτή τη νίκη βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου της και σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση που θα δώσει ένα εισιτήριο για την Α2 Εθνική κατηγορία. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έκανε αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-2 (25-16, 25-13, 21-25, 23-25, 15-13)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σβαρνιάς, Παντελούκας, Τριπολιτσιώτης, Νικολάου, Παναγιωτίδης, Μιχόπουλος, Σαραμαντάς (λίμπερο), Λάζος, Τριανταφυλλίδης, Καρανικολάου, Γραββάνης, Κολιαμπάς, Καραμήτσας, Πανδής (λίμπερο).

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παππάς, Παπαδόπουλος, Δαλέκος, Ζαρμπίνης, Αργυρόπουλος, Παπαθεοδοσίου, Νικολούδης, Παπανικολάου, Βαρβιτσιώτης, Ζαρίφης, Στραγάλας, Γιανέλλος (λίμπερο), Φιλίππου (λίμπερο).

Share this Post