Άσχημη εμφάνιση και ήττα για τις Γυναίκες μας στην Πετρούπολη!!!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας στην Πετρούπολη γνωρίζοντας την τρίτη τους ήττα σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα μας στο πρώτο σετ ήταν ανταγωνιστική μέχρι τη μέση του, πάλεψε το δεύτερο σετ όπου ήταν κοντά και στην κατάκτηση του αλλά το έχασε στις λεπτομέρειες και ουσιαστικά εγκατέλειψε το παιχνίδι στο τρίτο. Ήταν μια άσχημη εμφάνιση για το δεδομένα της ομάδας μας, όχι τόσο για το αποτέλεσμα όσο για την αγωνιστική συμπεριφορά μας. Μια αγωνιστική συμπεριφορά που δεν έχουμε συνηθίσει στους Αμπελόκηπους και που δεν πρόκειται να δεχθούμε από κανέναν. Η ομάδα διαχρονικά δίνει την ψυχή της στο γήπεδο και παλεύει μέχρι το τέλος κάθε πόντο. Έτσι έχουμε μάθει και έτσι θα είμαστε στην συνέχεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πετρούπολης για τη νίκη.

Τα σετ και η σύνθεση των ομάδων:

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-19, 25-23, 25-15)

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αποστολογιωργάκης): Αποστολάκη, Κοτσαμπά, Ποδαρά, Πανοπούλου, Κάβουρα, Κατσιμπούλα, Κρυστάλη (λίμπερο), Χρυσοσπάθη, Σκλιβανίτη.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Τριανταφυλλίδη, Χιωτίνη, Παπαδάκη, Σταγιά, Κατρή, Κοντραφούρη (λίμπερο), Υφαντή (λίμπερο), Τζήμα, Καυκιά, Κωτούλα, Λάτος, Αργύρη, Καλλιακούδα.

Share this Post