Πρώτη ήττα για τους Άνδρες μας στο ντέρμπι με τους Ίωνες !!

Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν χθες οι Άνδρες, από τους αήττητους Ίωνες με 3-0 σετ. Η ομάδα μας έμεινε μακριά από το καλό πρόσωπο που την έχουμε συνηθίσει και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Εξαίρεση το δεύτερο σετ που προηγηθήκαμε με μεγάλη διαφορά αλλά η ποιότητα των αντιπάλων μας και τα πολλά και αβίαστα λάθη μας, χάρισαν ουσιαστικά και αυτό το σετ.

Απομένουν δύο αγωνιστικές για το τέλος της α’ φάσης με την ομάδα μας να είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Επόμενος αγώνας για τους Άνδρες την Πέμπτη 9/6 στην Χαλκίδα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ 0-3 (12-25, 23-25, 18-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σβαρνιάς, Παντελούκας, Τριπολιτσιώτης, Παναγιωτίδης, Νικολάου, Μιχόπουλος, Σαραμαντάς (λίμπερο), Τριανταφυλλίδης, Γραββάνης, Λάζος, Καραμήτσας, Καρανικολάου, Πανδής (λίμπερο).

ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ (Λαδιανός): Τραπεζοντίδης, Στυλιάρας, Φραγκιαδάκης, Μιχαλόπουλος, Λένας, Κουμουνδούρος, Μαρκόπουλος (λίμπερο), Παναγόπουλος (λίμπερο), Μπάλαρης, Κανελλόπουλος, Χριστοδούλου, Κιάσσος.

Share this Post