Με νίκη οι Κορασίδες στην β΄φάση, δεν τα κατάφεραν Νεάνιδες και Έφηβοι !!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Με νίκη μπήκαν στη β’ φάση οι Κορασίδες μας επικρατώντας του ΑΟ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ με 3-0 σετ σε παιχνίδι εκτός έδρας. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή παρά το άγχος για το πρώτο της παιχνίδι στη β’ φάση και δεν έδωσε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΟ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (9-25, 17-25, 14-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια – Λιγνός): Σαρίτα, Λουκογεωργάκη, Αναγνωστέλου Μ., Πέρλεσι, Καναβούρα, Αγγελοπούλου, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Λιβιεράτου Α., Δασκαλάκη, Λιβιεράτου Ε.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Δεν τα κατάφεραν οι Νεάνιδες μας στο πρώτο τους παιχνίδι για τη β’ φάση γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ από την ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ. Η ομάδα μας πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει αυτή την προσπάθεια σε αποτέλεσμα. Στοίχησε βέβαια και ο τραυματισμός της Σούρδα, που ευχόμαστε να μην είναι σοβαρός και να επιστρέψει σύντομα, που μας έκανε να παίξουμε με σχήμα ανάγκης.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΩΝ 3-0 (25-17, 25-12, 25-22)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Λάτος, Χιωτίνη, Μωχάμεντ, Παπαβασιλείου, Τσεμπελή, Λουκογεωργάκη, Αναγνωστέλου Μ., Πέρλεσι, Σαρίτα, Αγγελοπούλου, Καναβούρα, Αναγνωστέλου Κ.(λίμπερο).

ΕΦΗΒΟΙ

Με ήττα ξεκίνησαν τον β’ γύρο του πρωταθλήματος τους οι Έφηβοι, από τον Φοίβο Μελισσίων με 3-0 σετ.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ “Ο ΦΟΙΒΟΣ” 0-3 (13-25, 14-25, 19-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Παπαδόπουλος): Κεχρής, Πέλο, Μαδένλογλου, Μπουζούκης, Ραφαηλίδης, Φωτιάδης, Μεγάλης (λίμπερο), Τσελίκης.

Share this Post