Καλές εμφανίσεις παρά τις ήττες για Κορασίδες, Νεάνιδες και Έφηβους!!

Αρκετά καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν αυτό το Σαββατοκύριακο τα τμήματα μας, τα οποία αν και ηττήθηκαν στους αγώνες τους, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις παρά τις απουσίες και την έλλειψη προπονήσεων λόγω χιονιού.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Η ομάδα μας κατεβαίνοντας σε δεύτερο σερί αγώνα με σχήμα ανάγκης πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο γνωρίζοντας την ήττα στις λεπτομέρειες με 3-2 σετ. Τα κορίτσια μας αν και είχαν ήδη εξασφαλίσει την τρίτη θέση στον όμιλο και αντιμετώπιζαν και κάποια θέματα τραυματισμών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους φτάνοντας πολύ κοντά στη νίκη αρκετές φορές σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Στη συνέχεια θα διεκδικήσουν μία από τις θέσεις 9-12 της Αθήνας σε παιχνίδια κατάταξης έχοντας καταφέρει σε μεγάλο βαθμό τους αρχικούς στόχους της χρονιάς.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 2-3 (25-12, 24-26, 25-16, 25-27, 19-21)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σαρίτα, Αναγνωστέλου Μ., Πέρλεσι, Καναβούρα, Αγγελοπούλου, Μπινιάρη, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Λιβιεριάτου Α., Λιβιεράτου Ε.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν χθες οι Νεάνιδες μας απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ. Τα κορίτσια μας πάλεψαν όλα τα σετ ενώ έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου, με σετ μπολ. Πολλά μπράβο στα παιδιά μας που κατέλαβαν την τρίτη θέση στον όμιλο τους και θα διεκδικήσουν μία από τις θέσεις 5-6 της Αθήνας ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη χρονιά!

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-16, 27-25, 25-18)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Χιωτίνη, Τσεμπελή, Σαρίτα, Μωχάμεντ, Αγγελοπούλου, Πέρλεσι, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Καναβούρα, Αναγνωστέλου Μ., Λουκογεωργάκη.

ΕΦΗΒΟΙ

Δεν τα κατάφεραν οι Έφηβοι απέναντι στην ΑΕΚ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος τους.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕΚ 0-3 (12-25, 19-25, 6-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Παπαδόπουλος): Κεχρής, Πέλο, Μαδένλογλου, Μπουζούκης, Ραφαηλίδης, Φωτιάδης, Μεγάλης (λίμπερο), Τσελίκης

Share this Post