6η θέση στην Αθήνα για τις Νεάνιδες, νίκη για τις Κορασίδες μας!!!

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Την 6η θέση στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ κατέκτησαν οι Νεάνιδες μας μετά την ήττα τους από το κολλέγιο ΝΤΕΡΗ για τις θέσεις κατάταξης 5-6. Η ομάδα μας πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε αλλά απουσίες και οι ελάχιστες προπονήσεις λόγω ασθενειών δεν επέτρεψαν στην ομάδα να έχει τον γνώριμο ρυθμό της που την έφτασε ως εδώ. Πολλά μπράβο αξίζουν σε όλα τα παιδιά που σε μία χρονιά που κατεβάσαμε Νεάνιδες απλά και μόνο για την συμμετοχή και την απόκτηση εμπειριών κατάφεραν να διακριθούν λαμβάνοντας μία πολύ καλή θέση αποδίδοντας μάλιστα και πολύ όμορφο βόλεϊ.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΝΤΕΡΗ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (12-25, 25-17, 25-23, 27-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Λάτος, Λουκογεωργάκη, Τσεμπελή, Σαρίτα, Μωχάμεντ, Αγγελοπούλου, Αναγνωστέλλου Κ. (λίμπερο), Καναβούρα, Αναγνωστέλλου Μ., Πέρλεσι.

Η ομάδα μας των ΝΕΑΝΙΔΩΝ για την περίοδο 2021-2022

Νο 1: ΣΟΥΡΔΑ ΕΡΙΚΑ

Νο 3: ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Νο 5: ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΛΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Νο 7 : ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Νο 8: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ

Νο 11: ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Νο 12: ΚΑΝΑΒΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ 

Νο 14: ΛΟΥΚΟΓΕΩΡΓΑΚΗ ΑΝΘΗ

Νο 15: ΧΙΩΤΙΝΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Νο 16: ΠΕΡΛΕΣΙ ΝΤΕΣΙΛΝΤΑ

Νο 17: ΛΑΤΟΣ ΕΛΕΝΗ (C)

No 19: ΣΑΡΙΤΑ ΑΛΕΞΙΑ

Νο 20: ΜΩΧΑΜΕΝΤ ΝΤΟΥΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΛΙΓΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την πρώτη τους νίκη στην Β’ φάση πέτυχαν χθες οι κορασίδες μας επικρατώντας του ΑΟ Άνοιξης με 3-0 σετ σε παιχνίδι εκτός έδρας. Η ομάδα μας μετά από δύο περίεργες εβδομάδες λόγω απουσιών και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από το ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ και παίζοντας πλήρης μετά από αρκετές αγωνιστικές, κατάφερε να φωνάξει παρούσα και να πάρει μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Μπράβο στα κορίτσια μας που το ερχόμενο Σάββατο θα ολοκληρώσουν την φετινή τους προσπάθεια απέναντι στον ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ σε παιχνίδι εντός έδρας διεκδικώντας μία από τις θέσεις 9-12 στην Αθήνα.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΟ ΑΝΟΙΞΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (21-25, 19-25, 18-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Λουκογεωργάκη, Σαρίτα, Περλέσι, Αναγνωστέλου Μ., Αγγελοπούλου, Καναβούρα, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Μπινιάρη Σ., Μπινιάρη Β.

Share this Post