Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησαν οι παγκορασίδες μας!!! Καλό πρωτάθλημα να έχουμε!!!

Ξεκίνησαν οι αγώνες για τις παγκορασίδες μας στις οποίες κατεβάσαμε δύο τμήματα. Τα περισσότερα παιδιά από αυτές τις ομάδες έχουν παίξει από καθόλου έως ελάχιστους αγώνες και ελπίζουμε η φετινή χρονιά να τους δώσει πίσω όσα τους στέρησε η πανδημία και να τα εντάξει ξανά σε αθλητικούς ρυθμούς. Στόχος της συμμετοχής μας σε αυτό το πρωτάθλημα είναι τα παιδιά μας να πάρουν αγώνες στα πόδια τους και να βελτιωθούν. Μοναδικός τους αντίπαλος είναι ο εαυτός τους.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Με νίκη επί του Ιάσωνα Κολωνό ξεκίνησαν τους αγώνες τους οι Παγκορασίδες 1. Αν και η ομάδα μας είχε απώλειες και έπαιξε με διαφορετικό σχήμα από τις προπονήσεις κατάφερε να ανταποκριθεί αρκετά καλά και να επικρατήσει με 3-0 σετ. Πολλά μπράβο στα κορίτσια μας!

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕΣ ΙΑΣΩΝ ΚΟΛΩΝΟΥ 3-0 (25-16, 25-9, 25-17)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Σ., Σκαφίδα, Μπαλωμένου, Κοτσώνη, Τζεμολάρι, Λιβιεράτου, Αποστολίδη, Καλογήρου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Δεν τα κατάφεραν οι Παγκορασίδες 2 απέναντι στον ΠΑΟ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Τα κορίτσια μας παρουσιάστηκαν πολύ αγχωμένα, κάτι που βέβαια δικαιολογείται για πρώτο αγώνα, και δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Περιμένουμε καλύτερη συνέχεια και συνεχή βελτίωση.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΠΑΟ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-18, 25-16, 25-16)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Μπινιάρη Β., Παπαπαναγιώτου, Γκόλια, Πέρλεσι, Καυκιά Δ., Αντωνάκου, Μουσελίμη, Καυκιά Α. Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου.

Share this Post