Εντός έδρας ήττα για τις Γυναίκες μας από τον Ηρακλή Κηφισιάς!!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας. Η ομάδα μας αν και στα δύο πρώτα σετ ήταν μέσα στο παιχνίδι και πολύ κοντά στην κατάκτηση τους δεν ήταν αρκετά ψύχραιμη στο τέλος των σετ δίνοντας την ευκαιρία στον πιο αποτελεσματικό Ηρακλή να τα κερδίσει. Στο τρίτο σετ δεν μπήκαμε ποτέ και ο αντίπαλος μας επικράτησε εύκολα.

Η ομάδα μας έπαιξε για άλλον έναν αγώνα με σχήμα ανάγκης και ελάχιστες προπονήσεις αλλά αυτό δεν αποτελεί για εμάς δικαιολογία για ήττα με 3-0 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας. Χρόνια τώρα η έδρα μας δεν είναι εύκολη για κανέναν αντίπαλο και θέλουμε να το διατηρήσουμε αυτό και μας πειράζει διπλά κάθε ήττα σε αυτή.

Έχουν απομείνει δύο αγωνιστικές για την ομάδα μας που θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό και να προχωρήσουμε στην συνέχεια στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ 0-3 23-25, 22-25, 18-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Γκάνια): Καιμάκη, Τζήμα, Τριανταφυλλίδη, Σταγιά, Βασιλειάδη, Παπαδάκη, Κοντραφούρη (λίμπερο), Υφαντή (λίμπερο), Καλλιακούδα, Χιωτίνη, Κωτούλα, Κουσαθανά, Λουκογεωργάκη.

ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ (Ταμπουρατζής): Ανυφαντή, Γρηγοράτου, Τζανάκη, Μαλουσάρη, Οικονομοπούλου, Μπαλδώκα, Κοκκίου (λίμπερο), Οικονομοπούλου Ε., Δευτεραίαου, Γιαννακοπούλου.

Share this Post