Δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Αγία Παρασκευή οι Άνδρες μας!!

Δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Αγία Παρασκευή οι Άνδρες μας γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα μας μετά από αρκετά καλά παιχνίδια που έπαιξε στα όρια της, παρουσιάστηκε κουρασμένη και χωρίς λύσεις απέναντι στην πολύ καλή απόδοση της αντιπάλου της. Προσπάθησε βέβαια όσο μπορούσε αλλά δεν είχε την ενέργεια και το πάθος που έβγαζε στα προηγούμενα ματς.

Με αυτή την ήττα παρέμεινε βέβαια στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αλλά μεγάλωσε λίγο η απόσταση από την κορυφή. Επειδή όμως ο στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε κάθε ματς συνεχίζουμε με ότι έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει. Επόμενος αγώνας την Παρασκευή εκτός έδρας με το Παγκράτι.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 0-3 (19-25, 22-25, 21-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σβαρνιάς, Παντελούκας, Αθανασόπουλος, Τριπολιτσιώτης, Νικολάου, Παναγιωτίδης, Σαραμαντάς (λίμπερο), Γραββάνης, Λάζος, Κολιαμπάς, Μιχόπουλος, Καραμήτσας.

ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Κατσιγιάννης): Παπασπύρος, Κογκαλίδης, Παπαδάκος, Μανίκας, Καρύδας, Τσιγαρίδας, Κεράνης, Φάκας, Δραβόπουλος, Δεστούνης, Τζανουδάκης, Μαργαρίτης, Αθανασιάδης (λίμπερο) Τραντάς (λίμπερο).

Share this Post