Ήττα στην Πάτρα για τις Γυναίκες μας!!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας στην Πάτρα, απέναντι στο νεανικό Απόλλωνα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σετ. Η ομάδα μας κέρδισε τα δύο καλά σετ που έκανε, παίρνοντας μάλιστα το προβάδισμα με 2-1, αλλά δεν είχε απαντήσεις όταν βρισκόταν πίσω στο σκορ δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο της να πάρει ένα πολύτιμο δίποντο. Απομένει ο τελευταίος μας αγώνας την Κυριακή που μας έρχεται απέναντι στην Αγία Παρασκευή, για να ολοκληρώσουμε μία περίεργη και δύσκολη χρονιά και να αρχίζουμε να θέτουμε στόχους για την συνέχεια. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα για την γενική παρουσία της και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Νεανίδων που συμμετέχει.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (25-17, 17-25, 18-25, 25-20, 15-10)

ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ (Καγιαλή): Κανίστρα, Τζιουβάρα, Μαυροειδή, Αγγελοπούλου Γ., Παπαλεξάτου, Μπρούμα Χ., Σιδεράκη (λίμπερο), Κουραχάνη (λίμπερο), Σπυροπούλου, Μπρούμα Α., Μπένου, Κούρκουλου.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Βασιλειάδη, Κατρή, Παπαδάκη, Καιμάκη, Τριανταφυλλίδη, Σταγιά, Κοντραφούρη (λίμπερο), Σταγιά (λίμπερο), Χιωτίνη, Κουσαθανά, Καυκιά, Καλλιακούδα, Κωτούλα.

Share this Post