Με ήττα αποχαιρέτησαν τη χρονιά οι Γυναίκες μας !!!

Με ήττα αποχαιρέτησαν τη χρονιά οι Γυναίκες μας, από τη ομάδα της Αγίας Παρασκευής με 3-1 σετ. Η ομάδα μας με εξαίρεση το κερδισμένο δεύτερο σετ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις, χωρίς να παλέψει και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Καταλαβαίνουμε πως το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού τόσο η παραμονή στην κατηγορία όσο και η 4η θέση στην β’ φάση είχαν εξασφαλιστεί, αλλά σε κάθε αγώνα η ομάδα μας θέλουμε να δίνει τον καλύτερο της εαυτό κάτι που σε καμία περίπτωση δεν έγινε. Οι Γυναίκες μας θα έχουν ρεπό μέχρι την Πέμπτη και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν ξανά οι προπονήσεις και ο σχεδιασμός μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγχαρητήρια στις κοπέλες μας για την επίτευξη του στόχου της παραμονής σε μία πολύ δύσκολη, από πολλές απόψεις χρονιά.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3-1 (21-25, 25-19, 14-25, 15-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Γκάνια): Βασιλειάδη, Κατρή, Παπαδάκη, Καιμάκη, Τριανταφυλλίδη, Τζήμα, Υφαντή (λίμπερο), Κοντραφούρη (λίμπερο), Σταγιά, Κωτούλα, Χιωτίνη, Καυκιά, Κουσαθανά, Καλλιακούδα.

ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Μακρόπουλος): Παπασταύρου, Καβριγιάννη, Νικολάου, Πεφάνη, Περδικάκη, Παπαθανάση, Γαραζανάκη (λίμπερο), Μιχαηλίδη (λίμπερο), Ζήση, Αναγνώστου, Ηλιοπούλου, Νίκου.

Share this Post