Νικηφόρο Σαββατοκύριακο για τις Παγκορασίδες μας!!!

Με νίκες συνέχισαν τους αγώνες τους οι Παγκορασίδες, αφού και τα δύο τμήματα μας επικράτησαν με 3-0 των αντιπάλων τους.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Με εύκολη επικράτηση επί του ΑΠΣ ΟΡΦΕΑ με 3-0 σετ η ομάδα μας των Παγκορασίδων 1 παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα της. Τα κορίτσια μας αν και δεν έκαναν ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια κατάφεραν να πανηγυρίσουν μία άνετη νίκη. Μπράβο σε όλες και συνεχίζουμε με πιο δύσκολα παιχνίδια τώρα.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΠΣ ΟΡΦΕΑΣ 3-0 (25-15, 25-15, 25-16)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κασαπίδη, Μπινιάρη Σ., Λιβιεράτου Ε., Κοτσώνη, Σκαφίδα, Τζεμολάρι, Αποστολίδη, Μπαλωμένου, Καλογήρου, Γιαννίση, Μαρτζοκάι.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Με εκτός έδρα νίκη επί του Αστέρα Αγ Δημητρίου συνέχισαν τους αγώνες τους οι Παγκορασίδες 2. Η ομάδα μας που δείχνει συνεχή βελτίωση στα παιχνίδια της, επικράτησε με 3-0 σετ του αντιπάλου της. Περιμένουμε από τα παιδιά μας να καταλάβουν ότι το μόνο που έχει σημασία είναι το να γίνονται καλύτερα κάθε μέρα και να ανταγωνίζονται πρώτα τον εαυτό τους και μετά τους αντιπάλους τους. Πολλά μπράβο στα κορίτσια μας!!

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (14-25, 20-25, 10-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Γκόλια, Μπινιάρη Β., Παπαπαναγιώτου Α., Πέρλεσι, Μουσελίμη, Καυκιά Δ., Αντωνάκου, Σαλίμπ-Θεοδωροπούλου, Καυκιά Α., Τζανή, Ισαράι, Παπαπαναγιώτου Αρ.

Share this Post