Ήττες για τις Παγκορασίδες μας!!! Μαθαίνουμε και προχωράμε!!!

Δεν τα κατάφεραν τα δύο τμήματα των Παγκορασίδων μας γνωρίζοντας ήττες από ΑΕ Γκράβας και Νέους Βύρωνα αντίστοιχα. Μαθαίνουμε και προχωράμε!!!

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα μας των Παγκορασίδων 1 από την ΑΕ Γκράβας με 3-0 σετ. Τα κορίτσια μας από τη μία δεν έπιασαν πολύ καλή απόδοση, από την άλλη η διαφορά των δύο ομάδων ήταν αρκετά μεγάλη, οπότε το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο. Θα πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε από κάθε αγώνα ότι μας αναλογεί και να παλεύουμε από την αρχή μέχρι το τέλος ανεξάρτητα αποτελέσματος. Μοναδικός μας στόχος έχουμε πει ότι είναι η βελτίωση μας σαν ομάδα.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-11, 25-4, 25-14)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σκαφίδα, Μπινιάρη Σ., Λιβιεράτου Ε., Κοτσώνη, Κασαπίδη, Τζεμολάρι, Αποστολίδη, Μαρτζοκάι, Καλογήρου, Μπαλωμένου, Γιαννίση.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Δεν τα κατάφεραν οι Παγκορασίδες 2 απέναντι στους Νέους Βύρωνα αφού ηττήθηκαν με 3-0 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας. Οι μικρές μας έκαναν μέτριο παιχνίδι χωρίς να καταφέρουν σε κανένα σημείο να απειλήσουν τον αντίπαλο τους. Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να βελτιώσουμε στα παιδιά μας είναι η διαχείριση του λάθους ή μιας άσχημης ενέργειας. Ένας χαμένος πόντος είναι κάτι που τελείωσε και στην αμέσως επόμενη φάση θα πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για την συνέχεια του παιχνιδιού και μία καλή ενέργεια.

Πολλά μπράβο στην κερκίδα μας σε αυτό το παιχνίδι από τις Παγκορασίδες 1 (παρά την ήττα τους) και σε όλους τους γονείς που ήρθαν στο γήπεδο. Τέτοιες εικόνες μόνο χαρούμενους μας κάνουν.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ 0-3 (6-25, 17-25, 19-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Γκόλια, Μπινιάρη Β., Αντωνάκου, Πέρλεσι Α., Παπαπαναγιώτου Αθ., Μουσελίμη, Καυκιά Δ., Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Τζανή, Καυκιά Α., Παπαπαναγιώτου Αρ.

Share this Post