Μια άκρως πετυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τους Άνδρες μας !!!

Μία άκρως πετυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκες χθες το βράδυ για τους Άνδρες μας. Η ομάδα μας μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Οδυσσέα με 3-1 σετ, όμως αυτό δεν αναιρεί σε τίποτα την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε. Κατάφερε να πετύχει πρώτα το στόχο του να γίνει μία πραγματική ομάδα, μετά να ανεβάσει σταδιακά την απόδοση της στο γήπεδο και ως λογική συνέχεια να περάσει καταρχάς στις 8 καλύτερες ομάδες της β’ φάσης και μετά να βάλει δύσκολα σε όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε, κατακτώντας τελικά την τρίτη θέση.

Πολλά μπράβο λοιπόν στους αθλητές της ομάδας μας, στον προπονητή μας Παναγιώτη Μιχαλόπουλο και στον Γενικό αρχηγό του τμήματος Γιώργο Ζωγράφο από τους οποίους περιμένουμε περισσότερα και ακόμα καλύτερα για την συνέχεια. Έξτρα μπράβο στην καταπληκτική μας κερκίδα που έδωσε το παρόν σε κάθε αγώνα!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων για την τελευταία αγωνιστική:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 1-3 (18-25, 20-25, 25-22, 26-28)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σβαρνιάς, Τριπολιτσιώτης, Νικολάου, Παντελούκας, Παναγιωτίδης, Αθανασόπουλος, Σαραμαντάς (λίμπερο), Τριανταφυλλίδης, Πανδής, Μιχόπουλος, Καρανικολάου, Γραββάνης, Καραμήτσας, Λάζος (λίμπερο).

ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Δημητρίου): Αραμπατζής (λίμπερο), Βανδαράκης, Γαβαλάς (λίμπερο), Γεωργίου, Καψής, Κολοβός, Νόστιμος, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος Αλ., Τσαγγαλίδης, Χρέππας, Ψάρρης.

Share this Post