Βελτιώνονται οι Παγκορασίδες μας !!!

Βελτιώνονται παιχνίδι με το παιχνίδι οι ομάδες μας των Παγκορασίδων. Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνοντας τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις γνώρισαν μία νίκη και μία ήττα.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικρές μας επικρατώντας του Ηλυσιακού με 3-0 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας. Τα κορίτσια μας αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο πνεύμα των αγώνων και να καταλαβαίνουν καλύτερα το παιχνίδι.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 3-0 (25-19, 25-7, 25-21)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Γκόλια, Παπαπαναγιώτου Αθ., Πέρλεσι Α., Καυκιά Δ., Μουσελίμη, Αντωνάκου, Καυκιά Α., Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Παπαπαναγιώτου Αρ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι έκαναν οι Παγκορασίδες 1 παρά την ήττα από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με 3-2 σετ. Τα παιδιά μας πήραν τα δύο πρώτα σετ αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν μία πρωτόγνωρη για αυτά κατάσταση με μεγάλη ένταση ώστε να πάρουν και το νικηφόρο αποτέλεσμα. Τέτοια παιχνίδια πάντως μόνο καλό κάνουν και μας βοηθάνε να βελτιωθούμε. Πολλά μπράβο σε όλες!

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (21-25, 24-26, 25-16, 25-16, 15-6)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σκαφίδα, Μπινιάρη Σ., Κασαπίδη, Τζεμολάρι, Κοτσώνη, Λιβιεράτου Ε., Μπαλωμένου, Μαρτζοκάι, Καλογήρου.

Share this Post