Μία νίκη και μία ήττα για τις Παγκορασίδες μας !!!

Με μία νίκη και μία ήττα συνέχισαν τους αγώνες τους οι Παγκορασίδες μας. Τα κορίτσια μας έπαιξαν αρκετά καλά δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Οι μικρές μας ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους για φέτος με νίκη και εξαιρετική εμφάνιση. Επικράτησαν του ΑΟ ΚΑΡΕΑ με 3-0 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας. Η ομάδα μας των Παγκορασίδων 2 παρουσίασε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το ξεκίνημα των αγώνων της και με πολλή δουλειά στην προπόνηση από εδώ και πέρα θα τις δούμε ακόμα καλύτερες στη συνέχεια. Μπράβο στα παιδιά μας!!!

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΚΑΡΕΑ 3-0 (25-20, 25-18, 25-22)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Γκόλια, Παπαπαναγιώτου Αθ., Πέρλεσι, Μουσελίμη, Καυκιά Δ., Αντωνάκου, Σαλίμπ – Παπαθεοδωροπούλου, Καυκιά Αλ., Τζανή, Παπαπαναγιώτου Αρ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Για δεύτερο σερί αγώνα η ομάδα μας των Παγκορασίδων 1 γνώρισε την ήττα στο τάι μπρεικ, από την ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου αυτή τη φορά. Τα κορίτσια μας είχαν αρκετά διαστήματα στο παιχνίδι τους που έπαιζαν σωστό και όμορφο βόλεϊ αλλά και κάποια άλλα διαστήματα με πάρα πολλά λάθη. Καταλαβαίνουμε ότι είναι η πρώτη τους φορά που παίζουν τέτοιους αγώνες που κρίνονται στις λεπτομέρειες αλλά σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να το συνηθίζουμε και να λειτουργούμε καλύτερα υπό πίεση. Μπράβο στα παιδιά μας για την συνολική τους εμφάνιση.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2-3 (23-25, 25-20, 25-20, 24-26, 12-15)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Κασαπίδη, Μπινιάρη Σ., Σκαφίδα, Τζεμολάρι, Κοτσώνη, Λιβιεράτου Ε., Μπαλωμένου, Αποστολίδη, Κυράννα, Γιαννίση, Μαρτζοκάι, Καλογήρου.

Share this Post