Τα αποτελέσματα των υποδομών μας (15-16/10) !!!

Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες μας 1 και 3 γνωρίζοντας ήττες αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1:

Άσχημη εμφάνιση για τις Κορασίδες μας στον πρώτο τους φετινό αγώνα παίζοντας κάτω από τις δυνατότητες τους. Δίκαιη ήττα από τον Παναθηναικό που ήταν καλύτερος και στα τρία σετ. Περιμένουμε από την ομάδα μας περισσότερα πράγματα που θα έρθουν μόνο από την προπόνηση και την δουλειά.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 0-3 (13-25, 22-25, 20-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Περλέσι, Αγγελοπούλου Κ., Καναβούρα, Σορανίδη, Μπινιάρη Σ., Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Αγγελοπούλου Κ., Αποστολίδου.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3:

Δεν τα κατάφεραν οι μικρές μας απέναντι στον Παναθηναικό γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σετ. Η ομάδα μας μπήκε πολύ άσχημα στον αγώνα χάνοντας τα δύο πρώτα σετ εύκολα αλλά στην συνέχεια βρήκε τα πατήματα της στο γήπεδο και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Στο tie break το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Κρατάμε την αντίδραση της ομάδας στο 0-2 αλλά περιμένουμε από τα παιδιά μας να πιστεύουν περισσότερο στις δυνατότητες τους και να βγάζουν σιγά σιγά στο γήπεδο ότι μαθαίνουν στην προπόνηση καταλαβαίνοντας το παιχνίδι.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 2-3 (14-25, 15-25, 26-24, 25-11, 9-15)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Μουσελίμη, Γκόλια, Παπαπαναγιώτου, Περλέσι Α., Λιβιεράτου Ε., Αντωνάκου, Σαλίμπ- Θεοδωροπούλου, Τζανή, Μπαλωμένου, Καυκιά Δ., Καλογήρου.

Share this Post