Δεν τα κατάφεραν οι Άνδρες μας απέναντι στην ΑΕ Μαγκουφάνας !!!

Την δεύτερη τους ήττα γνώρισαν οι Άνδρες μας, απέναντι στην ΑΕ Μαγκουφάνας σε παιχνίδι εντός έδρας. Η αντίπαλος μας με αρκετές προσθήκες στη σύνθεση της σε σχέση με την περσινή χρονιά, έχοντας μεγάλο όπλο το σερβίς κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς στο Γουδή με την ομάδα μας να κάνει μέτρια εμφάνιση.

Αυτό το αποτέλεσμα κάνει πολύ σημαντική την επόμενη αγωνιστική με την Ένωση Γαλατσίου στην οποία πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να εδραιωθούμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στην επόμενη φάση. Η ομάδα μας περιμένουμε και θα γίνεται καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι. Το γήπεδο μας για άλλη μια φορά είχε κόσμο και παλμό κάτι που θα πρέπει κάποια στιγμή σύντομα να αξιοποιήσουμε!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004 1-3 (20-25, 23-25, 26-24, 18-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Τριανταφυλλίδης, Παναγιωτίδης, Μιχαλόπουλος, Κολιαμπάς, Παντελούκας, Τζανουδάκης, Σβαρνιάς, Τοκάνης, Νικολάου, Πανδής, Σαλίτ, Λεοντίου, Σαραμαντάς (λιμπερο), Γκαγιό (λίμπερο).

ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004 (Σούμπασης): Κουτρούλης, Κωστόπουλος Γ., Κωστόπουλος Α., Μανιάτης, Μαργαρίτης, Μενελάου, Μπαλουγιάς, Παπαδόπουλος, Σεβδάλης, Φραγκάκος, Χριστίδης, Σχίζας (λίμπερο), Τσαγάκης (λίμπερο).

Share this Post