Τα αποτελέσματα των υποδομών μας 29-30/10 !!!

Τέσσερις αγώνες έδωσαν τα τμήματα υποδομών μας αυτή την εβδομάδα με συγκομιδή μία νίκη και τρεις ήττες. Και αν και το ποσοστό νικών μας δεν ήταν πολύ καλό η απόδοση των παιδιών μας ήταν σαφώς βελτιωμένη κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Την δεύτερη της νίκη πραγματοποίησε η ομάδα μας των Κορασίδων 1 και μάλιστα χωρίς απώλειες σετ επί της Δάφνης Αγ Δημητρίου. Η ομάδα μας, που συνεχίζει να αγωνίζεται με σχήμα ανάγκης, δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση ήταν όμως όσο αποτελεσματική έπρεπε για να πάρει τους βαθμούς που χρειαζόταν. Περιμένουμε από τα κορίτσια μας να βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΠΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-0 (25-14, 25-12, 27-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Σ., Αναγνωστέλου Μ., Πέρλεσι, Καναβούρα, Σορανίδη, Αποστολίδου, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Σιγιού, Ισαράι.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ήταν οι Κορασίδες 2 που πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι με την ΑΕΚ παρά την ήττα με 3-1 σετ.

ΑΕΚ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (25-11, 23-25, 25-15, 25-21)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπαλωμένου, Λιβιεράτου Ε., Λιβιεράτου Α., Κοτσώνη, Σκαφίδα, Τζεμολάρι, Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Καυκιά Δ., Καυκιά Αλ. (λίμπερο).

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3

Άλλο ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες έχασαν οι μικρές μας, με εμφανή βελτίωση στο παιχνίδι τους και αυτές. Τα δύο σετ που χάθηκαν στον πόντο και μόνο με την εμπειρία μέσα από τα παιχνίδια σε λίγο καιρό θα κερδίζονται.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-3 (20-25, 25-21, 23-25, 23-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Παπαπαναγιώτου, Μπινιάρη Β., Γκόλια, Καυκιά Δ., Αντωνάκου, Καλογήρου, Μουσελίμη, Καυκιά Αλ. Πέρλεσι Α.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο σετ το οποίο και κατέκτησε η ομάδα μας έριξε την απόδοση της με πολλά λάθη στο παιχνίδι της γνωρίζοντας δίκαια την ήττα από την Ένωση Γαλατσίου. Τα κορίτσια μας πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται καλύτερα τα σετ που βρίσκονται πίσω στο σκορ και να παλεύουν κάθε πόντο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Το πρωτάθλημα των Νεανίδων έχει αρκετά καλό επίπεδο και δεν αρκεί να κάνεις κάποια πράγματα σωστά αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι και με τον εκάστοτε αντίπαλο.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (22-25, 25-13, 25-12, 25-17)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ. Μωχάμεντ, Περλέσι Ν., Σαρίτα, Σορανίδη, Καναβούρα, Μπινιάρη, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

Share this Post