Δύο νίκες και δύο ήττες για τις υποδομές μας!!! Αποτελέσματα 12-13/11 !!!

Δύο νίκες και δύο ήττες ήταν η συγκομιδή των ομάδων μας για το Σαββατοκύριακο με καλές μέτριες και ΄άσχημες εμφανίσεις!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Άλλη μία νίκη πέτυχαν οι Κορασίδες 1 φτάνοντας τις τέσσερις σερί και μάλιστα χωρίς απώλεια σετ, επί της Γκύζη Πολυγώνου αυτή τη φορά. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή χωρίς να υποτιμήσει την αντίπαλο της κάνοντας το παιχνίδι τυπική διαδικασία. Απομένουν τρεις αγώνες για την ομάδα μας που πρέπει να μπούμε σε όλους με μόνο στόχο τη νίκη αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ 3-0 (25-8, 25-15, 25-5)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια – Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Μπινιάρη, Περλέσι Ν., Σορανίδη, Καναβούρα, Αγγελοπούλου, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Σιγιού, Αποστολίδου.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες 2 αν και προηγήθηκαν με 2-0 του Ηλυσιακού συνεχίζοντας πάντως τις καλές εμφανίσεις παρά την ήττα.

ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (23-25, 18-25, 25-20, 25-22, 15-13)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Μπαλωμένου, Σκαφίδα, Κοτσώνη, Τζεμολάρι, Λιβιεράτου Α., Λιβιεράτου Ε., Τζανή, Γιαννίση, Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3

Συνέχισαν την ανοδική τους πορεία οι Κορασίδες 3 επικρατώντας του Φοίβου Μελισσίων με 3-1 σετ.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Ο ΦΟΙΒΟΣ 3-1 (25-14, 25-22, 16-25, 25-21)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Γκόλια, Μουσελίμη, Πέρλεσι Α., Παπαπαναγιώτου, Καυκιά Δ., Αντωνάκου, Καυκιά Αλ.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Την χειρότερη τους φετινή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νεάνιδες μας γνωρίζοντας την ήττα από τον Ηλυσιακό με 3-0 σετ. Αυτή η ήττα μάλιστα προήλθε μετά την εκπληκτική μας εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στο Μαρκόπουλο. Θα πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά μας ότι τον καλό παίκτη τον κάνει η σταθερότητα στην απόδοση και η διατήρηση κάποιον αγωνιστικών στάνταρ. Αν θέλουμε λοιπόν να προχωρήσουμε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά θα πρέπει να μειώσουμε άμεσα τα σκαμπανεβάσματα μας. Ελπίζουμε αυτή η ήττα να μας κάνει σοφότερους.

ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-17, 27-25, 25-22)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σαρίτα, Μωχάμεντ, Καναβούρα, Αναγνωστέλου Μ., Αγγελοπούλου, Πέρλεσι, Μπινιάρη Σ., Σορανίδη, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

Share this Post