Ήττα στον Αγ. Δημήτριο για τις Γυναίκες μας!!!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας χθες γνωρίζοντας την ήττα από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου με 3-0 σετ σε παιχνίδι εκτός έδρας. Η ομάδα μας πάλεψε αρκετά το παιχνίδι στα δύο πρώτα σετ, με μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το δεύτερο χάνοντας το στις λεπτομέρειες. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική αλλά χωρίς αυτοπεποίθηση στα τελειώματα των σετ και με παιδικά λάθη σε κρίσιμες φάσεις. Στο τρίτο σετ παραδόθηκε στον αντίπαλο της βρισκόμενη πίσω με μεγάλη διαφορά και μόνο μετά από πολλές αλλαγές εκατέρωθεν φτάσαμε σε γεμάτο σετ. Περιμένουμε την ομάδα μας να παίζει στα κόκκινα από την αρχή μέχρι το τέλος όπως την έχουμε συνηθίσει κάτι και που θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-18, 25-23, 25-21)

ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Αρναούτης): Κορακιανίτη, Βλαχοπούλου, Μυρίλλα, Αθανασοπούλου, Στάικου, Σακκά, Νιάρχου, Δρακά, Βλάχου (λίμπερο), Γιουκάκη (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Οικονόμου Κατερίνα): Περκέτση, Κουκούτση, Χιωτίνη, Παπαδάκη, Κατρή, Τσεμπελή, Παγώνη (λίμπερο), Παπαδοπούλου (λίμπερο), Παναγοπούλου, Παπανικολάκη, Θεοδοσοπούλου, Καυκιά, Μωχάμεντ.

Share this Post