Βήμα πρόκρισης για τις Κορασίδες 1, εξαιρετική εμφάνιση οι Νεάνιδες !!!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Μεγάλο βήμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση έκαναν οι Κορασίδες 1 επικρατώντας στο ντέρμπι με τον ΖΑΟΝ με 3-1 σετ. Η ομάδα μας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν αρκετά καλή καταφέρνοντας να αποβάλει το άγχος ενός πολύ σημαντικού αγώνα και να παίξει σύμφωνα με τα στάνταρ της. Εδραιώθηκε έτσι στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και πηγαίνει την επόμενη εβδομάδα να παίξει με τον πρωτοπόρο Απόλλων Αγ. Δημητρίου διεκδικώντας ότι περισσότερο μπορεί.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟΝ ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ 3-1 (25-12, 21-25, 25-9, 25-19)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Πέρλεσι Ν., Σορανίδη, Καναβούρα, Αγγελοπούλου, Μπινιάρη Σ., Αποστολίδου, Σιγιού, Στοροζίνσκα, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νεάνιδες μας χθες το απόγευμα επικρατώντας εκτός έδρας της Θέτιδας Βούλας με 3-0 σετ. Τα κορίτσια μας μπήκαν στο παιχνίδι με διάθεση, έκαναν ένα πολύ καλό τακτικά παιχνίδι και πήραν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Πολλά μπράβο στα παιδιά μας.

Τα σετ και η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (16-25, 20-25, 18-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Καναβούρα, Μωχάμεντ, Αγγελοπούλου, Πέρλεσι Ν., Σαρίτα, Αναγνωστέλου Μ., Μπινιάρη Σ., Σιγιού, Σορανίδη, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

Share this Post