Στην επόμενη φάση οι Κορασίδες μας!!! Τα αποτελέσματα των υποδομών μας!!!

Στη επόμενη φάση προκρίθηκαν οι Κορασίδες 1 που θα συμμετάσχουν για άλλη μια φορά στις 24 καλύτερες ομάδας της Αθήνας. Πολλά μπράβο στα παιδιά μας που αν και αμφισβητήθηκαν από όλους στην αρχή της χρονιάς και μετά από το άσχημο ξεκίνημα που έκαναν, παιχνίδι με το παιχνίδι γινόντουσαν καλύτερες καταφέρνοντας στο τέλος να πάρουν αυτό που αξίζουν. Καλή συνέχεια στην επόμενη φάση κορίτσια. Χαρείτε το κάθε παιχνίδι!

Τα αποτελέσματα των υποδομών μας:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα έδωσε το τελευταίο της αγώνα της πρώτης φάσης η ομάδα μας έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση. Οι δύο ομάδες παρά τις απουσίες που είχαν έδωσαν ένα όμορφο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (27-25, 25-23, 22-25, 25-19)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Σ., Καναβούρα, Αγγελοπούλου, Πέρλεσι Ν., Σιγιού, Αναγνωστέλου Μ., Αποστολίδου, Στοροζίνσκα, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες 2 απέναντι στα Σπάτα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα παίζοντας μέτρια δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

ΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ΓΑΙΑ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-14, 25-13, 25-19)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Σκαφίδα, Τζεμολάρι, Μπαλωμένου, Λιβιεράτου Α., Τζανή, Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Μπινιάρη Β., Πέρλεσι Α.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3

Πολύ καλή εμφάνιση κατά διαστήματα πραγματοποίησαν οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3 στη νίκη τους επί της ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3-0 (25-15, 25-11, 25-22)

Share this Post