Λίγα λόγια για την ήττα των Κορασίδων μας από το Λαύριο και όσα συνέβησαν!!

Η ομάδα μας το Σάββατο που μας πέρασε αντιμετώπισε την ομάδα του Λαυρίου για την β’ φάση των Κορασίδων. Μετά τη μεγάλη νίκη με τον Αγ. Στέφανο την πρώτη αγωνιστική πιθανή νίκη με τρίποντο θα έβαζε τις βάσεις για την πρόκριση για την φάση των 8. Η ομάδα μας κατέβηκε στον αγώνα με σχήμα ανάγκης λόγω τραυματισμού αθλήτριας την Παρασκευή και αρκετά κορίτσια χωρίς προπόνηση λόγω ασθενειών και εξετάσεων. Το παιχνίδι τελείωσε με 3-2 υπερ του Λαυρίου με την αντίπαλη ομάδα να αξίζει μόνο μπράβο για τη νίκη της, την προσπάθεια και την συμπεριφορά που επέδειξε καθ’ όλη την διάρκεια του ματς.

Όσον αφορά την δική μας ομάδα αυτό που λέμε πάντα στα παιδιά μας είναι πως πρέπει να μάθουν να παλεύουν κάθε αγώνα με όσα τους δίνονται και όχι να ψάχνουν δικαιολογίες σε όσα τους λείπουν. Μπορεί να παίξαμε με απώλειες και τελείως ανορθόδοξο σχήμα αλλά και πάλι με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στις κρίσιμες φάσεις θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Μπορεί η διαιτησία να μας αδίκησε, αρκετά μάλιστα, αλλά δεν έπρεπε να έχουμε αφήσει το παιχνίδι να κριθεί σε ένα σφύριγμα. Ας μάθουμε από αυτό το παιχνίδι ώστε να παίρνουμε ότι μας αξίζει στα υπόλοιπα στηριζόμενοι στις δυνάμεις μας.

Όσον αφορά την διαιτησία του παιχνιδιού, αν και ποτέ δεν μιλάμε γι αυτή, βγάζοντας έξω τα διαιτητικά λάθη που πάντα θα συμβαίνουν (ακόμα κι αν ένα από αυτά κρίνει το αποτέλεσμα) μετράει πάρα πολύ η συμπεριφορά και διαχείριση του παιχνιδιού που στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν σε πολύ χαμηλά στάνταρ.

Όσον αφορά την κερκίδα μας, αν και καταλαβαίνουμε τα παράπονα στα όποια διαιτητικά σφυρίγματα, σίγουρα η εικόνα που είχε σε αυτό το παιχνίδι δεν αντιπροσωπεύει την νοοτροπία της ομάδας μας και δεν θα θέλαμε να επαναληφθεί. Φωνάζουμε για τα παιδιά μας, τα ενθαρρύνουμε, γκρινιάζουμε όταν πρέπει αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια και με κόσμιο τρόπο. Αυτοί είμαστε χρόνια τώρα και αυτοί θέλουμε να μείνουμε.

Έχουν μείνει άλλοι τρεις αγώνες για αυτή την φάση των κορασίδων μας! Πάμε να δουλέψουμε το διάστημα τον γιορτών να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε, πάμε να χαρούμε αυτούς τους τρεις αγώνες και στο τέλος βλέπουμε τι έχουμε καταφέρει!!

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2-3 (25-23, 23-25, 26-24, 21-25, 16-18).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Πέρλεσι, Καναβούρα, Σορανίδη, Αγγελοπούλου, Στοροζίνσκα, Σιγιού, Αποστολίδου, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

Share this Post