Μεγάλη νίκη με διπλή ανατροπή για τους Άνδρες μας και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου!!!

Μεγάλη νίκη – πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου πέτυχαν χθες οι Άνδρες μας επί της πολύ δυνατής Αγίας Παρασκευής με 3-2 σετ! Η ομάδα μας παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1 σετ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κάνοντας διπλή ανατροπή πήρε τη νίκη και την πρόκριση. Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολύ υψηλό επίπεδο για την κατηγορία και η μεγάλη παρουσία και του κόσμου έφτιαχνε μία ιδανική εικόνα γηπέδου όπως θέλουμε να την βλέπουμε!! Πολλά μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την μεγάλη γιορτή του βόλεϊ και δίνουμε ραντεβού αύριο στις 20:30 στο γήπεδο του Ηλυσιακού για τον τελικό απέναντι στην ΑΕ Μαγκουφάνας με φόντο την πρώτη κούπα της χρονιάς!!

Τα σετ και οι συνθέσεις του Ημιτελικού:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3-2 (15-25, 25-23, 21-25, 25-19, 15-11)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος Παναγιώτης): Τοκάνης, Τζανουδάκης, Λεοντίου, Παντελούκας, Σαλίντ, Μιχαλόπουλος, Σαραμαντάς (λίμπερο), Σβαρνιάς, Παναγιωτίδης, Νικολάου, Πανδής, Καρανικολάου, Κολιαμπάς, Γκάγιο (λίμπερο).

ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Κατσιγιάννης): Λιόντας, Αριστόπουλος, Μήττας, Φάκας, Κάλφας, Παπαδάκος, Αθανασιάδης (λίμπερο), Μαρουτσής, Κονταξάκης, Μαγκαβέτσος, Τραντάς (λίμπερο).

Share this Post