Κυπελλούχοι ΕΣΠΑΑΑ οι Άνδρες μας!!! 3-1 τη Μαγκουφάνα στον μεγάλο τελικό!!!

Σε ένα όμορφο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων οι Άνδρες μας επικράτησαν της ΑΕ Μαγκουφάνας με 3-1 σετ κατακτώντας το πρώτο Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ στην ιστορία τους.

Η ομάδα μας έχοντας απροσπέλαστο μπλοκ και βρίσκοντας λύσεις στις κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού με αρκετούς παίκτες της σε καλή βραδιά, έδειχνε κατά διαστήματα ανώτερη από την αντίπαλο της. Έτσι κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ ανεβάζοντας απόδοση προς το τέλος τους, χάρισε το τρίτο ενώ είχε προβάδισμα και αρκετές ευκαιρίες για την κατάκτηση του και επέβαλε πλήρως το ρυθμό της στο τέταρτο δείχνοντας ότι θέλει το Κύπελλο περισσότερο.

Πολλά μπράβο σε όλους για αυτή την μεγάλη επιτυχία. Στους παίκτες μας, με ιδιαίτερη μνεία στον αρχηγό μας Δημήτρη Σβαρνιά για την πολύχρονη παρουσία του στην ομάδα, στον coach της ομάδας Παναγιώτη Μιχαλόπουλο, στον γενικό αρχηγό των Ανδρών μας Γιώργο Ζωγράφο.

Η ομάδα μας με αυτούς τους αγώνες έδειξε ότι έχει πολύ ψηλότερο ταβάνι και πως αυτή η κούπα ήταν μόνο η αρχή. Ελπίζουμε το 2023 να φέρει και άλλες επιτυχίες!!!

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 2004 3-1 (25-22, 25-23, 23-25, 25-16)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Παναγιώτης Μιχαλόπουλος): Τοκάνης, Παντελούκας, Σαλίντ, Μιχαλόπουλος, Λεοντίου, Τζανουδάκης, Σαραμαντάς (λίμπερο), Σβαρνιάς, Παναγιωτίδης, Νικολάου, Τριανταφυλλίδης, Πανδής, Καρανικολάου, Γκάγιο(λίμπερο).

ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΦΟΥΦΑΝΑΣ 2004 (Δημήτρης Σούμπασης): Κωστόπουλος Γ., Σεβδάλης, Μπαλούγιας, Κωστόπουλος Α., Μανιάτης, Χρηστίδης, Σχίζας (λίμπερο), Μανουσάκης, Μαργαρίτης, Κουτρούλης.

Share this Post