Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής μας το Σαββατοκύριακο 7-8/1!!

Με μία νίκη σε τέσσερις αγώνες ξεκίνησαν την χρονιά τους τα τμήματα υποδομών μας.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες 1 απέναντι στο Γαλάτσι γνωρίζοντας την δεύτερη τους ήττα για την β’ φάση. Η ομάδα μας αν και κατέκτησε το πρώτο σετ, με πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα στην επίθεση και αρκετά εύκολα λάθη στο παιχνίδι της δίκαια γνώρισε την ήττα. Έχουν μείνει άλλες δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της β’ φάσης με τις πιθανότητες πρόκρισης να έχουν μειωθεί σημαντικά.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (23-25, 25-18, 25-21, 25-12)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Πέρλεσι Ν., Καναβούρα, Στοροζίνσκα, Αγγελοπούλου, Μπινιάρη Σ., Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Σιγιού.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισαν οι Κορασίδες 2 με αντίπαλο την Δεξαμενή Μεταμόρφωση. Τα κορίτσια μας πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κάτι παραπάνω από ένα σετ.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 1-3

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Λιβιεράτου Ε., Σκαφίδα, Τζεμολάρι, Λιβιεράτου Α., Καυκιά Αλ., Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Τζανή.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3

Αήττητες στην β’ φάση παρέμειναν οι Κορασίδες 3 επικρατώντας του ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΥ με 3-0 σετ. Η ομάδα μας πήρε πολύ εύκολα τα δύο πρώτα σετ και έδειξε χαρακτήρα στο τρίτο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με πολύ μεγάλες διαφορές αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερε να το κατακτήσει.

ΑΣΟΧ ΦΟΙΒΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (15-25, 13-25 ,23-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Πέρλεσι Α, Μουσελίμη, Καυκιά Δ., Γκόλια, Παπαπαναγιώτου, Αντωνάκου, Καλογήρου.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Με σχήμα ανάγκης κατέβηκε στο παιχνίδι η ομάδα μας με πολύ μικρά παιδιά, παρ’ όλα αυτά έκανε μία ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στον ΖΑΟΝ καταφέρνοντας να κατακτήσει και σετ.

ΑΟΝ ΖΗΡΙΝΕΙΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (25-16, 25-14, 18-25, 25-21)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μωχάμεντ, Σαρίτα, Πέρλεσι Α., Μπινιάρη Β., Σκαφίδα, Μουσελίμη, Καυκιά Δ. (λίμπερο), Λιβιεράτου Ε., Λιβιεράτου Α., Τζεμολάρι, Καυκιά Αλ.

Share this Post