Ήττα για τις Γυναίκες μας στην Ηλιούπολη αλλά με σημάδια βελτίωσης!!!

Την ήττα από τον ΓΣ Ηλιούπολης με 3-2 σετ γνώρισε χθες η ομάδα μας των γυναικών σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας αν και δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την Ηλιούπολη πάλεψε όσο μπορούσε και έδειξε σημάδια βελτίωσης. Παρά την εύκολη επικράτηση της Ηλιούπολης στα σετ που κέρδιζε τα κορίτσια μας έβρισκαν το σθένος να επανέλθουν και να διεκδικήσουν τη νίκη γυρίζοντας δύο φορές το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια χτίζοντας εκ νέου τον χαρακτήρα μιας ομάδας που θα κερδίζει ο οποιοσδήποτε εξαιρετικά δύσκολα και θα παλεύει τον κάθε πόντο.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (25-15,17-25, 25-13, 26-28, 15-12)

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κατοπόδης): Παναγιωτίδου, Πασσά, Χαύτα, Συμεωνίδου, Μαρκάκη, Σταμπολίου, Κουλοπούλου (λίμπερο), Οικονομοπούλου (λίμπερο), Κουλοπούλου Α., Στάμου, Μιχαηλίδου, Κίσσα.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Γκάνια): Παπαδάκη, Παναγοπούλου, Τσιγαρίδα, Τσεμπελή, Περκέτσι, Μωχάμεντ, Παγώνη (λίμπερο), Παπαδοπούλου (λίμπερο), Καυκιά, Αγγελοπούλου Α., Αγγελοπούλου Ε., Θεοδοσοπούλου, Κουσαθανά, Παπανικολάκη.

Share this Post