Τα αποτελέσματα των υποδομών μας (Σαββατοκύριακο 14-15/1)!!!

Με τρεις νίκες και μία ήττα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των υποδομών μας για το Σαββατοκύριακο. Όλα τα τμήματα μας έκαναν καλούς αγώνες ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που έφεραν.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Εύκολα επικράτησαν επί του ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ με 3-0 σετ οι Κορασίδες 1 στο τέταρτο τους παιχνίδι για την β’ φάση. Η ομάδα μας έκανε τα απαραίτητα για να πάρει το τρίποντο και να ζευγαρώσει τις νίκες της σε αυτή τη φάση. Τελευταίος αγώνας για την ομάδα μας την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Αγία Παρασκευή στην έδρα μας.

ΑΟ ΔΙΟΥΝΥΣΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (18-25, 17-25, 17-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Αναγνωστέλου Μ., Πέρλεσι, Καναβούρα, Μπινιάρη Σ., Στοροζίνσκα, Αγγελοπούλου Ε., Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Σιγιού, Αποστολίδη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Ένα από τα καλύτερα τους φετινά παιχνίδια παρά την ήττα έκαναν οι Κορασίδες 2 απέναντι στην Παλλήνη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος τους. Γνώρισαν την ήττα με 3-2 σετ παλεύοντας όμως όσο μπορούν το παιχνίδι και κάνοντας αρκετές όμορφες φάσεις.

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (23-25, 25-18, 22-25, 25-20, 15-10).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Σκαφίδα, Τζεμολάρι, Λιβιεράτου Ε., Λιβιεράτου Α., Κοτσώνη, Μπαλωμένου, Σαλίμπ-Θεοδωροπούλου, Ρούνας, Ντανγκούιλ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3

Αήττητες στον όμιλο τους παρέμειναν οι Κορασίδες 3 επικρατώντας εύκολα του ΑΣ Παπάγου με 3-0 σετ. Τα κορίτσια μας έχουν δύο ακόμα αγωνιστικές για να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια τους και να ενταχθούν στις ομάδες παγκορασίδων.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 3-0 (25-7, 25-11, 25-14)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μουσελίμη, Γκόλια, Καυκιά Δ., Πέρλεσι Α., Παπαπαναγιώτου, Μπινιάρη Β., Καλογήρου, Αντωνάκου, Καυκιά Αλ.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Εύκολη επικράτηση με καλή εμφάνιση για τις Νεάνιδες μας παρά την κούραση από το πρωινό τους παιχνίδι με τις Κορασίδες. Νίκησαν τη Νίκη Αμαρουσίου με 3-0 σετ εκτός έδρας παίρνοντας τους πρώτούς τους τρεις βαθμούς για την φάση κατάταξης που βρίσκονται. Απομένει μόλις ένας αγώνας απέναντι στην Θέτιδα για να ολοκληρώσουν τους φετινούς τους αγώνες.

ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (19-25, 18-25, 9-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Σαρίτα, Μωχάμεντ, Αναγνωστέλου, Μ. Αγγελοπούλου, Καναβούρα, Πέρλεσι Ν., Μπινιάρη Σ., Σιγιού, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο).

Share this Post