Σημαντική νίκη για τις Γυναίκες μας!! 3-1 τον Απόλλων Πατρών!!!

Σημαντική νίκη πέτυχαν χθες οι Γυναίκες μας επί του Απόλλωνα Πατρών με 3-1 κλείνοντας έτσι τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους παρουσιάστηκε με διάθεση και πάλεψε κάθε φάση του αγώνα ανεξάρτητα από το σκορ. Έτσι κατάφερνε να επιστρέψει κάθε φορά ΄που βρισκόταν πίσω με αποκορύφωμα το τέταρτο σετ που το γύρισε από 7-14.

Παρότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα πιστεύουμε πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο χτίζοντας τον χαρακτήρα που θέλουμε!! Πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια όσων κοριτσιών ήρθαν από τον πάγκο κάτι που είναι εξίσου σημαντικό για την ομάδα μας! Πολλά μπράβο σε όλες λοιπόν, συνεχίζουμε ανεβάζοντας κι άλλο ρυθμούς.

Πολλά μπράβο και στην κερκίδα μας που έχει αρχίσει να μας γίνεται απαραίτητη και που μόνο χαρά μας δίνει όταν μεγάλο κομμάτι της είναι τα παιδιά των αναπτυξιακών μας τμημάτων. Σας περιμένουμε όλους μαζί μας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1 (25-19, 23-25, 25-22, 25-23)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Γκάνια): Παπαδάκη, Αγγελοπούλου Αν., Παναγοπούλου, Περκέτσι, Μωχάμεντ, Τσιγαρίδα, Παγώνη (λίμπερο), Τσεμπελή, Παπανικολάκη, Καυκιά, Κουσαθανά, Αγγελοπούλου Ελ., Θεοδοσοπούλου, Παπαδοπούλου (λίμπερο).

ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ (Καγιαλή): Τσακμακίδου, Μπρούμα Αν., Καγιαλή, Ηλιουπούλου, Μπρούμα Αρ. Κουδούνα, Κουραχάνη (λίμπερο), Λιάκου (λίμπερο), Δόβρου, Κούρκουλου.

Share this Post