Άσχημη εμφάνιση και ήττα για τις Γυναίκες μας από τον Μίλωνα!!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας απέναντι στον πρωτοπόρο Μίλωνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα μας μπήκε στο παιχνίδι έχοντας αποδεχθεί από πριν την ήττα και πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες φετινές τις εμφανίσεις. Και μπορεί η ήττα σαν αποτέλεσμα να μην έχει και τόση σημασία απέναντι σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς στόχους αλλά ο τρόπος που χάσαμε μας πειράζει και μάλιστα πολύ. Είπαμε πως πρέπει να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τέλος και αυτό πρέπει να φαίνεται σε κάθε φάση του παιχνιδιού ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε να μας δει στο γήπεδο για αυτή μας την εμφάνιση και πάμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 0-3 (14-25, 11-25, 11-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Γκάνια): Τσεμπελή, Περκέτσι, Τσιγαρίδα, Μωχάμεντ, Παναγοπούλου, Παπαδάκη, Παπαδοπούλου (λίμπερο), Καυκιά, Αγγελοπούλου Α., Παπανικολάκη, Αναγνωστέλου Μ., Αγγελοπούλου Ελ., Κουσαθανά (λίμπερο).

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Δεναξάς): Θεοδωρακέα, Δορμπαράκη, Μανώλαινα, Κακλαμάνου, Αγγελοπούλου, Καρακύκλα, Χάνα (λίμπερο), Θώδη, Ανυφαντή, Μπαλδώκα, Φιλιππίδη (λίμπερο).

Share this Post