Νίκες για τις Παγκορασίδες μας, δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες!! Τα αποτελέσματα των υποδομών μας (18-19/2)!!!

Μεγάλη νίκη για τις Παγκορασίδες 1 επί του Τυφώνα, νίκη στον πρώτο αγώνα των Παγκορασίδων 2 και ήττα των Κορασίδων1 από τον Παπάγο ήταν τα αποτελέσματα μας αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη μετά από ανατροπή πραγματοποίησαν οι Παγκορασίδες 1 επί της δυνατής ομάδας του Τυφώνα. Η ομάδα μας έχασε το πρώτο σετ μπαίνοντας φοβισμένη στο παιχνίδι στην συνέχεια όμως βρήκε τα πατήματα της στο γήπεδο και πιάνοντας για ακόμη μια φορά τα στάνταρ της επικράτησε στα τρία επόμενα. Τα παιδιά μας δείχνουν να χτίζουν μία ομάδα συμπαγή, που παίζει σωστό βόλεϊ και χαίρεσαι να την βλέπεις. Πολλά μπράβο σε όλες!!!

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΤΥΦΩΝ ΑΣ 3-1 (17-25, 25-23, 25-9, 25-19)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Γκόλια, Περλέσι Α., Μπινιάρη Β., Στοροζίνσκα, Μουσελίμη, Παπαπαναγιώτου Αθ., Καυκιά Δ. (λίμπερο), Σιγιού, Λιβιεράτου Ε., Καλογήρου, Αντωνάκου, Καυκιά Αλ. Μπαλωμένου (λίμπερο).

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Με νίκη ξεκίνησαν τους αγώνες τους οι Παγκορασίδες 2 επικρατώντας του Ηλυσιακού με 3-1 σετ. Τα κορίτσια μας στον πρώτο τους φετινό αγώνα (για κάποιες τον πρώτο τους γενικά) κατάφεραν να ξεπεράσουν το άγχος τους και να πάρουν τη νίκη και τις πρώτες τους εμπειρίες. Μπράβο σε όλες!!

ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (15-25, 23-25, 25-11, 19-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Ισαράι, Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Τζανή, Κούρτη Σ., Ντανγούιλ, Ρούνας, Τσάγκα Αι., Μπόγια, Κυράννα, Τσάγκα Ξ., Παπαπαναγιώτου Α., Μπινιάρη Λ., Ευαγγελίου, Νάτσινα.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Άσχημη εμφάνιση και ήττα για την ομάδα μας των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 1 στο παιχνίδι με τον Παπάγο. Τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν να μπουν σε καμία στιγμή στον αγώνα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που δεν μας άφησε περιθώρια. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως σε αυτή τη φάση το επίπεδο των ομάδων είναι αρκετά υψηλό και πως θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να παλεύουμε στα ίσα τα παιχνίδια. Κάτι που σίγουρα δεν έγινε αυτή τη φορά. Συνεχίζουμε.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 0-3 (14-25, 21-25, 17-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Καναβούρα, Πέρλεσι Ν., Αναγνωστέλου Μ., Μπινιάρη Σ., Σορανίδη, Αγγελοπούλου Ε., Σιγιού, Στοροζίνσκα, Αποστολίδη, Μπινιάρη Β., Πέρλεσι Α., Αναγνωστέλου Κ.

Share this Post