Νίκη Για Τους Άνδρες Μας Μέσα Στη Χαλκίδα! Σταθερά Στην Πρώτη Θέση!!!

Σημαντική νίκη πέτυχαν οι Άνδρες μας στη Χαλκίδα απέναντι στην τοπική ομάδα με 0-3 σετ. Με τη νίκη αυτή διατηρηθήκαμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Χαλκίδας παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρκετούς νέους αθλητές στη σύνθεσή της, γεγονός που μας διευκόλυνε να φτάσουμε σε μια άνετη νίκη. Η ομάδα μας ήταν σοβαρή και συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξε έτοιμη για τους κρίσιμους αγώνες που ακολουθούν. Αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή στη σύνθεση της ομάδας μας του λίμπερο Γιώργου Σαραμαντά μετά από απουσία δύο μηνών λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Επόμενος αγώνας για το ανδρικό μας είναι την ερχόμενη Πέμπτη το εντός έδρας ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο το Παγκράτι. Το σωματείο μας θα μεταδώσει τον αγώνα σε live streaming για να τον παρακολουθήσουν οι φίλοι των δύο ομάδων που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο γήπεδό μας.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Χαλκίδας για τη φιλοξενία και τη συγχαίρουμε για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του ανδρικού volley.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων: 0-3 (16-25,18-25, 9-25)

ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Αδάμ): Σπύρου, Μαστροβασίλης, Κατσιγιάννης, Βουρδάνος, Κοντούλης, Μητρόπουλος, Μαναράς, Σαλέμης, Σταμούλης, Κωντσιλίδης (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σαλίτ, Νικολάου, Παντελούκας, Παναγιωτίδης, Μιχαλόπουλος, Λεοντίου, Γκαγιό (λίμπερο), Σαραμαντάς (λίμπερο),Τοκάνης, Τριανταφυλλίδης, Κολιαμπάς, Λάζος.

Share this Post