Σούπερ Γυναίκες 3-0 τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου!!!

Η πολύ καλή εμφάνιση στο Ρέθυμνο παρά την ήττα είχε συνέχεια, με τις Γυναίκες μας να επικρατούν του πάντα επικίνδυνου Αστέρα Αγ Δημητρίου με 3-0 σετ. Η ομάδα μας παρά τον τραυματισμό της Παπαδάκη στην τελευταία προπόνηση, μπήκε στον αγώνα για άλλο ένα παιχνίδι αποφασισμένη να τα δώσει όλα και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Έτσι κατάφερε να κατακτήσει στις λεπτομέρειες το κρίσιμο πρώτο σετ μετά από πολλές διακυμάνσεις στο σκορ και μεγάλες φάσεις και να μπει για τα καλά στο παιχνίδι στη συνέχεια επιβάλλοντας τον ρυθμό της.

Το πολύ σημαντικό αυτό τρίποντο είναι μία επιβράβευση για τα κορίτσια μας που το τελευταίο διάστημα υπερβάλλουν εαυτούς στην προπόνηση και αρχίζουν να σκέφτονται και να παίζουν με τον σωστό τρόπο. Κάτι που μας χαροποιεί όλους αφού πλέον το θέαμα που βλέπουμε στο γήπεδο αξίζει τον κόπο και είναι κοντά στο dna αυτής της ομάδας. Πολλά μπράβο σε όλες σας!!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-0 (25-23, 25-21, 25-15)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Νίκος Λιγνός – Νίκη Γκάνια): Παναγοπούλου, Κατρή, Τσιγαρίδα, Μωχάμεντ, Περκέτσι, Τσεμπελή, Παγώνη (λίμπερο), Αγγελοπούλου Α., Καυκιά, Αναγνωστέλου Μ., Παπανικολάκη, Κουσαθανά, Παπαδάκη, Παπαδοπούλου (λίμπερο).

ΓΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Αρναούτης): Κορακιανίτη, Σακκά, Αθανασοπούλου, Σολωμού, Βλαχοπούλου, Στάικου, Βλάχου (λίμπερο), Νιάρχου.

Share this Post