Εντός έδρας ήττα από την Αγία Παρασκευή για τις Γυναίκες μας!!!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας απέναντι στην Αγία Παρασκευή γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 3-0 σετ. Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε έτοιμη για το παιχνίδι και δεν πάλεψε το ματς σε κανένα σημείο. Βέβαια σε αυτό συντέλεσε και η πολύ καλή εμφάνιση της αντιπάλου μας που της αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη.

Εμείς επειδή γνωρίζουμε καλά την ομάδα και τους στόχους μας ξέρουμε ότι θα έχουμε και τέτοια παιχνίδια στο πρόγραμμα και θα τους δίνουμε την αξία που τους πρέπει. Τα κορίτσια μας έχουν κάνει μία μεγάλη προσπάθεια δίνοντας στην ομάδα σημαντικούς βαθμούς για τον στόχο της παραμονής και κάποιες κακές εμφανίσεις είναι απλά το έναυσμα για βελτίωση. Συνεχίζουμε την πορεία μας μέχρι το τέλος παλεύοντας και διεκδικώντας ότι μπορούμε να κατακτήσουμε από κάθε παιχνίδι.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 0-3 (17-25, 9-25, 20-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Γκάνια): Παναγοπούλου, Παπαδάκη, Τσιγαρίδα, Κατρή, Περκέτσι, Μωχάμεντ, Παγώνη (λίμπερο), Καυκιά, Αγγελοπούλου Α., Κουσαθανά, Παπανικολάκη, Τσεμπελή, Αναγνωστέλου, Παπαδοπούλου (λίμπερο).

ΑΕ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Γιαννακόπουλος – Μακρόπουλος): Βασιλειάδη, Παπασταύρου, Παγωμένου, Νικολαόυ, Σακελαρίου, Κέζου, Καραντάνη (λίμπερο), Κουμούτσου, Σταγιά, Τζινιέρη.

Share this Post