Τα αποτελέσματα των υποδομών μας το Σαββατοκύριακο 4-5/3!!!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κορασίδες μας απέναντι στο Γαλάτσι παρά την απουσία της πασαδόρου μας Αναγνωστέλου Μ. Η ομάδα μας μπορεί να έχασε το παιχνίδι με 3-2 σετ, έκανε όμως απίστευτη ανατροπή από 2-0 σε 2-2 και πάλεψε όσο μπορούσε. Θα μπορούσε μάλιστα να φύγει και νικήτρια αν δεν πάθαινε μπλακ άουτ στο τέλος του πέμπτου σετ και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 9-4. Πολλά μπράβο στα παιδιά μας για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στο Γαλάτσι για τη νίκη και καλή επάνοδο στον coach Παπαγεωργίου.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (27-25, 25-14, 17-25, 23-25, 15-9).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Πέρλεσι Α., Σορανίδη, Αγγελοπούλου Ε., Καναβούρα, Πέρλεσι Ν., Μπινιάρη Σ., Αναγνωστέλου K. (λίμπερο), Σιγιού, Σκαφίδα, Αποστολίδη.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν χθες οι Παγκορασίδες 1 επικρατώντας του ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑ με 3-0 σετ. Σε ένα παιχνίδι που ο χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά μοιράστηκε δεν είχαμε κανένα πρόβλημα απέναντι σε μία ομάδα που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στα παιδιά μας αλλά και στον ΑΟ Οδυσσέα και την προσπάθεια που κάνει.

ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (18-25, 5-25, 7-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μουσελίμη, Γκόλια, Μπινιάρη Β., Παπαπαναγιώτου Ν., Πέρλεσι Α., Καυκιά Δ., Σιγιού, Καλογήρου, Καυκιά Αλ. Μπαλωμένου (λίμπερο).

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Την δεύτερη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν και οι Παγκορασίδες 2 σε παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο την ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ. Οι μικρές μας που προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο παίζοντας τους πρώτους τους αγώνες φαίνεται να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι κάτι που είναι και το ζητούμενο. Πολλά μπράβο στα παιδιά και των δύο ομάδων.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ 3-1 (23-25, 25-14, 25-19, 25-16).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Τζανή, Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Κυράννα, Ισαράι, Ντανγκούιλ, Τσάγκα Α., Μπόγια, Ευαγγελίου, Τσάγκα Ξ., Κούρτη, Χιωτέλη, Μάργαρη, Μπινιάρη Λ., Παπαπαναγιώτου Αρ.

Share this Post