Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής μας (Σαββατοκύριακο 11-12/3)!!!

Με νίκες για τα δύο τμήματα Παγκορασίδων μας και ήττα για τις Κορασίδες μας κύλησαν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Το 4Χ4 και μάλιστα με το απόλυτο των βαθμών έκαναν οι Παγκορασίδες 1 επικρατώντας του Πανελληνίου με 3-0 σετ. Τα κορίτσια μας παρά τις απώλειες που είχαν έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι έχουν βάθος σαν ομάδα και ότι χτίζεται κάτι πολύ καλό για την συνέχεια. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά μας!

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 3-0 (25-17, 25-9, 25-19)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μουσελίμη, Μπινιάρη, Σιγιού, Στοροζίνσκα, Παπαπαναγιώτου, Πέρλεσι Α., Αντωνάκου, Καλογήρου, Καυκιά Αλ., Καυκιά Δ. (λίμπερο), Μπαλωμένου (λίμπερο).

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες έκαναν οι Παγκορασίδες 2 επικρατώντας εκτός έδρας την Δάφνης Αγ Δημητίου με 3-2 σετ. Πολλά μπράβο σε όλες που στους πρώτους τους αγώνες καταφέρνουν όχι μόνο να παλεύουν τα παιχνίδια αλλά να τα κερδίζουν κιόλας.

ΑΠΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2-3 (25-16, 13-25, 19-25, 25-21, 4-15).

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Δεν τα κατάφεραν οι Κορασίδες μας απέναντι στην Δεξαμενή Μεταμόρφωσης γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας. Η ομάδα μας μπήκε στο παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί την αντίπαλο της αλλά αγωνιστικά αυτό που φαινόταν ήταν πως απλά δεν πίστεψε στο βαθμό που έπρεπε ότι μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Έτσι ενώ πάλεψε κατά διαστήματα δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της κάνοντας αρκετά αβίαστα λάθη γνωρίζοντας δίκαια την ήττα.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 0-3 (15-25, 22-25, 22-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Μπινιάρη Σ., Μπινιάρη Β., Σορανίδη, Καναβούρα, Αγγελοπούλου, Αναγνωστέλου (λίμπερο), Πέρλεσι Α., Σιγιού, Στοροζίνσκα, Αποστολίδη.

Share this Post